پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در پست هافبک با یک مشکل جدی مواجه شده است.
به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در هفته یازدهم لیگ برتر، روز شنبه باید مقابل نساجی قرار بگیرد. محمد خدابندهلو در این مصاف حساس غایب است پون در دیدار با فولاد دچار مصدومیت شد و یک ماه از مستطیل سبز دور خواهد بود. مارکو باکیچ دیگر مصدوم پرسپولیس در خط هافبک است و طبق شنیدههای فوتبالی، احتمالا تا پایان فیفادی آبان در دسترس مهدی تارتار نخواهد بود.
سرمربی پرسپولیس حالا برای انتخاب هافبکهای خود دچار دردسر شده است. باتوجه به غیبت محمد خدابندهلو و مارکو باکیچ، پرسپولیس دو هافبک دفاعی تخصصی در اختیار دارد و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، پویا پورعلی و پوریا لطیفیفر کمربند خط میانی پرسپولیس را تشکیل خواهند داد.
لطیفیفر در مصاف با فولاد اصلا عملکرد خوبی نداشت و احتمال دارد مهدی تارتار بین یاسین سلمانی و امیرحسین محمودی، یک نفر را جانشین لطیفیفر کند اما همچنان شانس پوریا لطیفیفر برای حضور در ترکیب اصلی قرمزهای تهران بیشتر است.
به هرجهت باید منتظر ماند و دید مهدی تارتار برای دیدار با نساجی چه تصمیمی خواهد گرفت و کدام بازیکنان در ترکیب اصلی قرمزهای تهران به میدان میروند.

پرسپولیس 











