برای اولین بار؛ همه خریدهای گل‌گهری در ترکیب پرسپولیس

برای اولین بار؛ همه خریدهای گل‌گهری در ترکیب پرسپولیس

پایگاه خبری فوتبالی- با مصدومیت محمد خدابنده‌لو در دقیقه ۲۰، پوریا لطیفی‌فر جانشین او شد.

به گزارش فوتبالی، با حضور پوریا لطیفی‌فر در میدان و به جای محمد خدابندلو و با توجه به حضور ثابت پوریا شهرآبادی در خط حمله، برای اولین بار در فصل جاری هر بازیکنی که مهدی تارتار با خودش از گل‌گهر به پرسپولیس آورده بود در ترکیب این تیم قرار گرفتند.

خدابنده‌لو مثل همیشه در بازی با فولاد خوزستان هم در ترکیب اصلی قرار گرفته بود اما مصدومیت این بازیکن باعث شد تا مهدی تارتار مجبور شود یک تعویض اجباری انجام دهد.

پرسپولیس بعد از سال‌های متمادی از یک تیم لیگ برتری ۵ بازیکن خرید اما تارتار معمولا از سه نفر آنها در ترکیب اصلی استفاده می‌کرد تا اینکه اتفاقات بازی با فولاد باعث شد برای اولین بار شاهد حضور همزمان مجید عیدی، مهدی تیکدری‌نژاد، لطیفی‌فر، پویا پورعلی و شهرآبادی در ترکیب پرسپولیس باشیم.

پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس ابتدای فصل در واکنش به خرید ۵ بازیکن از گل گهر گفته بود: «پیش بینی من این است که هر ۵ نفر در پرسپولیس موفق می‌شوند و بازی‌های بسیار خوبی را انجام می‌دهند.» اما در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن می‌توان گفت تا امروز دو نفر از این ۵ بازیکن انتظارات را برآورده کرده‌اند.

نکته جالب اینکه با حضور مهدی تیکدری نژاد در پست دفاع چپ، ابوالفضل جلالی با وجود اتمام مصدومیتش باز هم روی نیمکت نشسته بود اما با شروع نیمه دوم جلالی به جای شهرآبادی که نمایش خوبی نداشت وارد زمین شد.