مدیرعامل نیروی زمینی: ملوان هم برای جذب بیرانوند نامه داده بود

مدیرعامل نیروی زمینی: ملوان هم برای جذب بیرانوند نامه داده بود

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل باشگاه نیروی زمینی درباره آخرین وضعیت علیرضا بیرانوند و احتمال انتقالش به نیروی زمینی توضیح داد. 

به گزارش فوتبالی، علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور که از اول آبان ماه مشمول خدمت سربازی شده است، روز پنجشنبه و در آخرین بازی خود برای تراکتور مقابل صنعت نفت آبادان به میدان رفت. 

بیرنوند اما در همان چند دقیقه اول به دلیل مصدومیت از زمین خارج شد و پارسا جعفری جای او را گرفت. حالا ظاهرا قرار است که بیرانوند راهی شیراز شود و فوتبال خود را در تیم فجر سپاسی سپری کند.

در همین خصوص سرهنگ سجاد محمدیاری مدیرعامل نیروی زمینی در گفت‌وگو با آنا، درباره اینکه به گفته او احتمال حضور علیرضا بیرانوند در نیروی زمینی بیشتر بود و حالا آخرین اخبار از حضور این دروازه‌بان در فجرسپاسی حکایت دارد، گفت: "کُد خدمت علیرضا بیرانوند در ابتدای ماه مهر سال جاری برای فجرسپاسی شیراز خورده بود. از لحاظ قانونی امکان تمدید کد وجود دارد و با یک ماه تأخیر فجرسپاسی اعلام نیاز خود را برای جذب بیرانوند تمدید کرده است."

مدیرعامل باشگاه نیروی زمینی در مورد جذب بیرانوند گفت: "ما هم اقداماتی را انجام دادیم تا بیرانوند در ابتدای آبان به نیروی زمینی بیاید ولی باید فجرسپاسی عدم نیاز خود را اعلام می‌کرد. با وجود نامه‌نگاری که انجام دادیم اما فجرسپاسی عدم نیاز خود را اعلام نکرد. ضمن اینکه ملوان بندرانزلی هم برای جذب بیرانوند نامه داده بود. برای نیروی زمینی افتخاری بود تا در خدمت قهرمانان ملی ایران باشد."

سرهنگ محمدیاری درباره اینکه کد سربازی دروازه‌بان تراکتور تغییر نکرده است، این طور توضیح داد: "بیرانوند اگر می‌خواست به نیروی زمینی بیاید باید نامه عدم نیاز از فجرسپاسی می‌گرفت اما موفق به چنین کاری نشد. وقتی عدم نیاز صادر نشده، ستاد کل نیروهای مسلح نمی‌تواند کد را تغییر دهد و به نام باشگاه دیگری بزند. با توجه به اینکه امکان تغییر کد وجود نداشت، بیرانوند به فجرسپاسی خواهد رفت."