سیمئونه از صحبت درباره ال‌کلاسیکو طفره رفت

سیمئونه از صحبت درباره ال‌کلاسیکو طفره رفت

پایگاه خبری فوتبالی - دیگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو مادرید، در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل دپورتیوو لاکرونیا تاکید کرد که در حال حاضر تمام تمرکزش روی مسابقه پیش رو است و قصد ندارد درباره ال‌کلاسیکو اظهارنظر کند.

به گزارش فوتبالی ، اتلتیکو با پنج پیروزی متوالی در لالیگا شرایط خوبی را تجربه می‌کند و امیدوار است با ادامه این روند، همچنان در کورس رقابت با بارسلونا باقی بماند. سیمئونه در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره وضعیت تیم، بازیکنان و اهمیت مسابقه آینده صحبت کرد، اما هر بار که بحث به تقابل بارسلونا و رئال مادرید کشیده شد، ترجیح داد از پاسخ مستقیم خودداری کند.

سرمربی آرژانتینی درباره امکان رقابت با بارسلونا گفت این کار امکان‌پذیر است، هرچند آبی‌واناری‌ها تیمی بسیار قدرتمند در اختیار دارند. با این حال، او بلافاصله تاکید کرد که در شرایط فعلی نباید توجه تیمش از مسابقه مقابل دپورتیوو منحرف شود.

سیمئونه همچنین از خوزه خیمنز، مدافع سابق یا فعلی اتلتیکو که قرار است مقابل تیمش قرار بگیرد، تمجید کرد و او را یکی از مدافعان مهم تاریخ باشگاه دانست. او ابراز امیدواری کرد پس از پایان مسابقه بتواند بهترین آرزوها را برای این بازیکن داشته باشد.

سرمربی اتلتیکو در بخش دیگری از صحبت‌هایش به مصدومیت‌ها اشاره کرد و گفت طولانی بودن فصل باعث می‌شود چنین مشکلاتی طبیعی باشند. او همچنین درباره خط حمله تیمش از عملکرد خوب جاناتان دیوید و پیشرفت خولین آلوارز ابراز رضایت کرد و از آمادگی الکس برای استفاده از فرصت‌های احتمالی خبر داد.

سیمئونه در پایان بار دیگر تاکید کرد که مسابقه برابر دپورتیوو اهمیت زیادی دارد و تیمش باید با تمرکز کامل وارد زمین شود؛ چراکه حریف در بازی‌های اخیر نشان داده است به‌خوبی توانایی رقابت با تیم‌های قدرتمند را دارد.