رکورد شگفت‌آور حریف آسیایی گل‌گهر؛ آرکاداغ در ترکمنستان شکست‌ناپذیر است

رکورد شگفت‌آور حریف آسیایی گل‌گهر؛ آرکاداغ در ترکمنستان شکست‌ناپذیر است

پایگاه خبری فوتبالی- حریف بعدی گل‌گهر در لیگ قهرمانان آسیای دو، رکوردی باورنکردنی در لیگ داخلی ترکمنستان دارد.

به گزارش فوتبالی، گل‌گهر سیرجان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیای دو که در آخرین بازی خود در لیگ برتر با یک گل مغلوب استقلال شد، در هفته سوم لیگ قهرمانان آسیای دو باید مقابل تیم آرکاداغ نماینده ترکمنستان قرار بگیرد.

شاید بازی با یک تیم از ترکمنستان، برای نماینده ایران سوژه خیلی مهم و جذابی نباشد اما عملکرد و آماری که آرکاداغ در لیگ این کشور از خودش به جا گذاشته، حیرت‌انگیز و باورنکردنی است.

این تیم در هفته اول لیگ قهرمانان آسیای دو با یک گل از سد المحرق بحرین گذشت اما در هفته دوم، مقابل الجزیره امارات با نتیجه دو بر یک مغلوب شد و چهارشنبه هفته آینده مقابل گل گهر قرار خواهد گرفت.

نکته شگفت‌آور در باره آرکاداغ، نتایج این تیم در لیگ داخلی ترکمنستان است. این تیم در 25 بازی خود در مسابقات لیگ ترکمنستان موسوم به یوکاری لیگا، 25 پیروزی به دست آورده است! در واقع این تیم در این فصل نه تنها شکست‌ناپذیر بوده، بلکه حتی یک تساوی هم نداشته و تک‌تک بازی‌هایش را با پیروزی پشت سر گذاشته است. این تیم 101 گل زده و فقط 12 بار دروازه‌اش باز شده است!

آرکاداغ نه تنها در این فصل، بلکه از زمان تاسیس و حضورش در یوکاری لیگا، هیچ شکستی را نپذیرفته است! این تیم از سال 2023 به مالکیت قربان‌قلی بردی‌محمدوف که دو دوره رییس جمهور ترکمنستان بوده، تاسیس شده و از همان سال تا امروز، هرگز شکست نخورده است!

آرکاداغ در 3 فصل قبلی حضورش در یوکاری لیگا، قهرمان شده و در این فصل هم قهرمانی‌اش را از مدت‌ها قبل قطعی کرده است. این تیم علاوه بر قهرمانی در یوکاری لیگا، 3 بار در جام حذفی و 3 بار هم در سوپرکاپ ترکمنستان قهرمان شده و در واقع از زمان تاسیسش، همه جام‌ها را بدون حتی یک شکست درو کرده است! اما نهاد گینس که رکوردهای جهانی را ثبت می‌کند، فعلا این آمار را قبول و ثبت نکرده است.

اگرچه آرکاداغ، غول شکست‌ناپذیر فوتبال ترکمنستان است، اما در سطح آسیا تیم چندان قدرتمندی به شمار نمی‌رود و گل‌گهر سیرجان توانایی شکست دادن این تیم را دارد.