آنچلوتی از تخریب مغازه‌های محبوبش در فرانسه ابراز ناراحتی کرد

آنچلوتی از تخریب مغازه‌های محبوبش در فرانسه ابراز ناراحتی کرد

پایگاه خبری فوتبالی - داویده آنچلوتی، سرمربی ایتالیایی لیل، در آستانه دیدار حساس تیمش برابر گالاتاسرای در لیگ قهرمانان اروپا، نسبت به خسارت‌های ناشی از ناآرامی‌های اخیر در شهر لیل واکنش نشان داد و از تخریب فروشگاه‌هایی که پیش‌تر به آن‌ها رفت‌وآمد داشت، ابراز تأسف کرد.

به گزارش فوتبالی ، سرمربی لیل که در منطقه قدیمی این شهر زندگی می‌کند، از نزدیک شاهد پیامدهای حوادث خشونت‌آمیز اخیر بوده است. او در نشست خبری پیش از مسابقه، شرایط به‌وجودآمده را ناراحت‌کننده توصیف کرد و گفت بسیاری از مغازه‌هایی که پیش‌تر به آن‌ها سر می‌زده، در جریان این اتفاقات آسیب دیده‌اند و دیگر چیزی از برخی از آن‌ها باقی نمانده است.

آنچلوتی با اشاره به اینکه به‌عنوان یکی از ساکنان شهر، این صحنه‌ها را از نزدیک مشاهده کرده، تأکید کرد که ارائه راهکار برای مقابله با چنین شرایطی در حوزه مسئولیت او نیست؛ با این حال، دیدن خسارت‌های واردشده به محل زندگی‌اش برای او بسیار تلخ بوده است.

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که لیل خود را برای میزبانی از گالاتاسرای در رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا آماده می‌کند. مسئولان باشگاه ترکیه‌ای پیش‌تر درباره وضعیت امنیتی شهر ابراز نگرانی کرده و خواستار دریافت تضمین‌های لازم برای حفاظت از بازیکنان، کادر فنی و هواداران خود شده بودند.

با وجود حواشی اخیر، لیل باید تمرکز خود را بر مسابقه‌ای مهم در سطح اروپا حفظ کند. آنچلوتی امیدوار است شاگردانش تحت تأثیر اتفاقات خارج از زمین قرار نگیرند و بتوانند با ارائه نمایشی منسجم، نتیجه مطلوبی مقابل نماینده ترکیه کسب کنند.

در شرایطی که خسارت‌های ناشی از ناآرامی‌ها همچنان موضوع بحث در شهر لیل است، این مسابقه علاوه بر اهمیت ورزشی، از نظر تدابیر امنیتی نیز مورد توجه قرار دارد.