لاپورتا: مدیریت ناصر الخلیفی در پاری‌سن‌ژرمن تحسین‌برانگیز است

لاپورتا: مدیریت ناصر الخلیفی در پاری‌سن‌ژرمن تحسین‌برانگیز است

پایگاه خبری فوتبالی- خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، در گفت‌وگویی با روزنامه فرانسوی اکیپ از ناصر الخلیفی، رئیس پاری‌سن‌ژرمن و رئیس انجمن باشگاه‌های فوتبال اروپا، تمجید کرد و رابطه خود با او را دوستانه توصیف کرد.

به گزارش فوتبالی، لاپورتا در بخشی از صحبت‌هایش درباره مدیر قطری پاریسی‌ها گفت: «رابطه من با ناصر الخلیفی دوستانه است. احترام زیادی بین ما وجود دارد. او مدیریت انجمن باشگاه‌های فوتبال اروپا را به شکلی فوق‌العاده انجام می‌دهد و عملکردش در پاری‌سن‌ژرمن نیز بسیار خوب بوده است. به او بابت این دستاوردها تبریک می‌گویم.»

رئیس بارسلونا همچنین به قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا اشاره کرد و نقش مدیریت باشگاه و لوئیس انریکه، سرمربی اسپانیایی این تیم، را در موفقیت‌های اخیر پاریسی‌ها برجسته دانست. از نگاه لاپورتا، انتخاب انریکه و اعتماد به برنامه فنی او از عوامل مهم شکل‌گیری تیمی قدرتمند در پاریس بوده است.

لاپورتا در ادامه درباره دیدار حساس بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا صحبت کرد؛ مسابقه‌ای که قرار است در پاریس برگزار شود و توجه زیادی را به خود جلب کرده است. لاپورتا معتقد است هر دو تیم در حال حاضر فوتبال جذابی ارائه می‌کنند و این تقابل می‌تواند یکی از مهم‌ترین مسابقات فصل فوتبال اروپا باشد.

تمجیدهای لاپورتا از الخلیفی در شرایطی مطرح می‌شود که روابط بارسلونا با نهادهای فوتبال اروپا طی ماه‌های اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است. بارسلونا پس از سال‌ها اختلاف بر سر پروژه سوپرلیگ، گام‌هایی برای بهبود روابط خود با یوفا و انجمن باشگاه‌های فوتبال اروپا برداشته است.

لاپورتا در مقابل، موضعی کاملاً متفاوت نسبت به رئال مادرید و فلورنتینو پرز دارد و اخیراً انتقادهای تندی از رقیب دیرینه بارسلونا مطرح کرده است. به این ترتیب، اظهارات تازه او بار دیگر تفاوت روابط مدیریتی بارسا با پاری‌سن‌ژرمن و رئال مادرید را برجسته می‌کند.