حمید علیدوستی در بیمارستان بستری شد

حمید علیدوستی در بیمارستان بستری شد

پایگاه خبری فوتبالی- حمید علیدوستی، پیشکسوت فوتبال ایران و مدیرفنی تیم چادرملو برای ادامه روند درمان بیماری‌اش در بیمارستان بستری شد.

به گزارش فوتبالی، همانطور که قبل‌تر اعلام شده بود حمید علیدوستی پیشکسوت بااخلاق و خوشنام فوتبال ایران که در حال حاضر در سمت مدیرفنی در باشگاه چادرملوی اردکان فعالیت دارد، مدتی است که با یک بیماری سخت مبارزه می‌کند و روند درمانی خودش را پشت سر می‌گذارد.

طبق اخباری که رسانه‌ها هم به آن پرداختند، ظاهرا در چند روز گذشته وضعیت جسمانی حمید علیدوستی به شکلی بوده که برای ادامه روند درمانش به بیمارستان منتقل شده و تحت مداوای ویژه قرار گرفته است. 

یکی از عوامل باشگاه چادرملو درباره وضعیت علیدوستی این طور توضیح داده است: "مدیر فنی باشگاه چادرملو توانایی حرف زدن دارد، اما ظاهراً جدا از بحث درمانی، به‌خاطر عوارض ناشی از داروهای سنگینی که برای درمان بیماری سرطان می‌گیرد، دچار مشکلات گوارشی هم شده است."

از طرفی دیگر، مدیرعامل و عضو هیات مدیره صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان کشور هم با حضور در بیمارستان، ضمن عیادت از حمید علیدوستی، روند درمانی او را هم پیگیری کردند و دستورات لازم جهت پیگیری امور درمانی علیدوستی صادر شد.

حمید علیدوستی در اسفند ۱۳۳۴ و در محله ۱۷ شهریور تهران به دنیا آمد و سالها در تیم ملی فوتبال ایران حضور داشت و با ۱۵ گل زده، هفتمین گلزن برتر تیم ملی فوتبال ایران است. 

او از معدود چهره‌های بی حاشیه فوتبال ایران است و یک بار در گفت‌و‌گویی که با سروش صحت داشت درباره اینکه چرا هیچ وقت در دو تیم استقلال و پرسپولیس بازی نکرد گفت: "چرا باید در این دو‌ تیم بازی می‌کردم؟ من شخصیتی دارم که برای دیده نشدن همه کار می‌کند!"