سیمئونه پس از پیروزی مقابل منچستریونایتد: برای پیروزی باید ۱۲۰ درصد توانمان را بگذاریم!

سیمئونه پس از پیروزی مقابل منچستریونایتد: برای پیروزی باید ۱۲۰ درصد توانمان را بگذاریم!

پایگاه خبری فوتبالی – دیگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو مادرید، پس از پیروزی دو بر صفر تیمش مقابل منچستریونایتد در مرحله لیگ قهرمانان اروپا، درباره عملکرد شاگردانش، گل‌های پابلو باریوس و آدمولا لوکمن، گل مردودشده اتلتیکو و لزوم تلاش بیشتر بازیکنان صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، اتلتیکو مادرید در ورزشگاه متروپولیتانو موفق شد منچستریونایتد را با نتیجه دو بر صفر شکست دهد و نخستین پیروزی خود را در این دوره از لیگ قهرمانان اروپا به دست بیاورد. سیمئونه پس از مسابقه از عملکرد تیمش ابراز رضایت کرد و درباره اتفاقات بازی به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.

سیمئونه درباره عملکرد تیمش در دیداری که با یادبود یکی از نزدیکان کوکه همراه بود، گفت: “از دست دادن یکی از اعضای خانواده، وقتی صحبت از بازیکنی مثل کوکه و شخصیتی که او دارد به میان می‌آید، دردناک است. با این حال، بازیکنان مسابقه بزرگی انجام دادند. آن‌ها با حساسیت و درک شرایط، پیراهن کوکه را برای یادآوری این اتفاق به نمایش گذاشتند. ما بازی بسیار مهمی انجام دادیم.”

سرمربی اتلتیکو درباره گل نخست تیمش که توسط پابلو باریوس به ثمر رسید، اظهار داشت: “یک انتقال خوب به فاز حمله بود. باریوس به گلی نیاز داشت تا بتواند با چیزی که برای ادامه پیشرفتش لازم دارد، یعنی گلزنی، ارتباط برقرار کند. این موضوع ما را خوشحال می‌کند.”

سیمئونه درباره گلزنی آدمولا لوکمن نیز گفت: “او بازیکن بسیار مهمی است و ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای دارد. توانایی گلزنی و مهارت در نبردهای یک‌به‌یک از خصوصیات اوست. در این مدت، آن‌طور که خودش می‌خواهد نتوانسته این توانایی‌ها را نشان دهد، اما امروز دوباره گلزنی کرد. او هوشیاری لازم را داشت، حرکت را دنبال کرد و توپ برگشتی هم به سودش تمام شد. این پیروزی را نیاز داشتیم و نتیجه برای ما بسیار مفید است.”

در گفت‌وگو با اسکای اسپورت، از سیمئونه پرسیده شد که چرا در میانه نیمه دوم از بازیکنانش خواسته بود با تمرکز بیشتری بازی کنند و از تصمیم‌های عجولانه بپرهیزند. او پاسخ داد: “فکر می‌کنم بازی بسیار خوبی انجام دادیم و تا حد زیادی مسابقه را کنترل کردیم. می‌دانستیم آن‌ها در استفاده از ضدحملات توانایی دارند. آن‌ها در نیمه اول یک موقعیت داشتند و در نیمه دوم هم یک فرصت دیگر به دست آوردند. ما موقعیت‌های زیادی برای رسیدن به گل دوم ایجاد کردیم، اما آن گل به دست نمی‌آمد. در نهایت توانستیم گل دوم را بزنیم و همین گل به ما آرامش داد.”

سیمئونه درباره برنامه تاکتیکی تیمش برای ضربه زدن به منچستریونایتد توضیح داد: “متوجه شدیم از کجا می‌توانیم به آن‌ها آسیب بزنیم. از سمت راست خوب عمل می‌کردیم و توپ را به‌سرعت به سمت چپ منتقل می‌کردیم. توانستیم در موقعیت‌هایی منچستریونایتد را به دردسر بیندازیم که از قبل تشخیص داده بودیم می‌توانیم به آن‌ها ضربه بزنیم.”

سرمربی اتلتیکو در پاسخ به پرسشی درباره میزان رضایتش از بازیکنان گفت: “برای رسیدن به پیروزی می‌دانیم که تلاش در حد ۱۰۰ درصد کافی نیست؛ ما به ۱۲۰ درصد نیاز داریم. هنوز در حال ساختن تیم هستیم و بازیکنان جدید در حال پیدا کردن جایگاه خودشان و درک شیوه بازی ما هستند؛ بازیکنانی مثل داوید، بائنا، مورتن و کاردوسو. گریزمان؟ نه؛ گریزمان بازیکنی است که با ویژگی‌هایش به تیم کمک می‌کند و رومرو هم با کارهایی که نمی‌توان با کلمات توضیح داد، تفاوت ایجاد می‌کند.”

اتلتیکو مادرید با این پیروزی توانست پس از شکست در مسابقه نخست، امتیاز مهمی در لیگ قهرمانان اروپا کسب کند. سیمئونه از عملکرد تیمش رضایت داشت، اما تأکید کرد که برای رسیدن به پیروزی در بالاترین سطح فوتبال اروپا، بازیکنان باید بیش از توان معمول خود تلاش کنند.