زنگ خطر برای تراکتور؛ چهار بازی بدون برد!

زنگ خطر برای تراکتور؛ چهار بازی بدون برد!

پایگاه خبری فوتبالی- تیم جواد نکونام چهارمین بازی متوالی را بدون برد پشت سرگذاشت.

به گزارش فوتبالی، تراکتور در دومین بازی خود در لیگ نخبگان آسیا باز هم در کسب پیروزی ناکام ماند تا از دو بازی در آسیا تنها یک امتیاز نصیب این تیم شود.

حالا با این تساوی، تراکتور چهارمین بازی خود در لیگ برتر و آسیا را بدون کسب برد سپری کرده تا روزهای سخت این تیم همچنان ادامه داشته باشد.

نکونام با تراکتور شروعی بسیار خوب داشت و به چهار برد و چهار کلین‌شیت در چهار هفته ابتدایی لیگ دست یافت. روند پیروزی‌های متوالی تراکتور با تساوی بدون گل برابر شمس آذر متوقف شد.


در هفته ششم تراکتور با تک گل امیرحسین حسین‌زاده موفق به شکست گل‌گهر شد، اما پس از آن این تیم دیگر رنگ برد را ندید.
تصویر خبردر هفته هفتم  و دیدار مقابل استقلال خوزستان، تراکتور در عین ناباوری با اولین گل خورده، اولین شکست فصل را متحمل شد تا تیم نکونام با شکست راهی رقابت‌های آسیایی شود.
اولین بازی تراکتور در آسیا هم با یک باخت دیگر برای این تیم همراه بود تا دومین شکست متوالی را تجربه کند. قرمزهای تبریز این بازی را با یک گل برابر شباب الاهلی واگذار کردند. تراکتور در شروع دوباره لیگ میزبان استقلال بودند و در حالیکه نیمه اول را با یک گل مغلوب مهمان خود شدند، در نیمه دوم بازی را به تساوی کشاند تا از سومین شکست متوالی بگریزد، اما این تساوی باعث شد تا سومین بازی بدون برد تراکتور برابر آبی‌پوشان رقم بخورد.

 این سومین بازی بود که تراکتور نتوانست کلین‌شیت کند و در دومین هفته لیگ نخبگان آسیا، در شرایطی که تصور می‌شد تراکتور کار دشواری برابر تیم الشمال قطر نداشته باشد، اما باز هم در کسب پیروزی ناکام بود و چهارمین بازی بدون برد را هم سپری کرد.

تراکتور که صدرنشین بلامنازع در هفته‌های ابتدایی لیگ برتر بود، با این نتایج در شرایطی قرار گرفته که جایگاه این تیم در صدر جدول لیگ هم به خطر افتاده و پرسپولیس در صورتی که دیدار معوقه خود برابر خیبر را با برتری پشت سربگذارد، به صدر جدول صعود کرده و تراکتور به رده دوم خواهد رفت.