رکورد تاریخی در ترکیه؛ بلیت بازی گالاتاسرای و بارسلونا ۱۵۲۰ دلار شد!

رکورد تاریخی در ترکیه؛ بلیت بازی گالاتاسرای و بارسلونا ۱۵۲۰ دلار شد!

پایگاه خبری فوتبالی- دیدار گالاتاسرای و بارسلونا پیش از آغاز، به دلیل قیمت سرسام‌آور بلیت‌ها به یکی از خبرسازترین مسابقات فوتبال ترکیه تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، این مسابقه که سه‌شنبه ۱۳ اکتبر ۲۰۲۶ در ورزشگاه رامس پارک استانبول برگزار می‌شود، عنوان گران‌ترین مسابقه تاریخ فوتبال ترکیه از نظر قیمت بلیت را به خود اختصاص داده است.

طبق گزارش رسانه‌های ترکیه، قیمت بلیت‌های رسمی این مسابقه بین ۲۸۰۰ تا ۷۵ هزار لیر متغیر است. با محاسبه نرخ تبدیل گزارش‌شده، گران‌ترین بلیت به حدود ۱۵۲۰ دلار می‌رسد؛ رقمی که برای تماشای یک مسابقه فوتبال، هزینه‌ای قابل‌توجه محسوب می‌شود.

با وجود این قیمت‌ها، استقبال هواداران گالاتاسرای از مسابقه بسیار چشمگیر بوده و گزارش‌ها از فروش کامل بلیت‌ها حکایت دارند. این موضوع نشان می‌دهد که رویارویی با یکی از پرافتخارترین باشگاه‌های اروپا، تا چه اندازه برای هواداران تیم استانبولی اهمیت دارد.

گالاتاسرای در این مسابقه میزبان بارسلونا در چارچوب هفته دوم مرحله لیگ فصل ۲۰۲۶–۲۰۲۷ لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود. حضور ستاره‌های بارسلونا در استانبول و فضای پرشور ورزشگاه رامس پارک، جذابیت این دیدار را دوچندان کرده است.

در کنار اهمیت ورزشی مسابقه، درآمد حاصل از فروش بلیت نیز می‌تواند برای گالاتاسرای قابل‌توجه باشد. برخی گزارش‌ها رقم احتمالی درآمد باشگاه از این بازی را حدود پنج میلیون دلار برآورد کرده‌اند؛ با این حال، این عدد به‌عنوان برآورد مطرح شده و درآمد نهایی تأییدشده باشگاه نیست.

به این ترتیب، تقابل گالاتاسرای و بارسلونا تنها یک مسابقه مهم اروپایی نیست؛ بلکه به رویدادی رکوردشکن در فوتبال ترکیه تبدیل شده است. حالا نگاه‌ها به رامس پارک دوخته شده تا مشخص شود این استقبال کم‌سابقه در نهایت با چه نتیجه‌ای در زمین مسابقه همراه خواهد شد.