پایگاه خبری فوتبالی- مهاجم ایرانی الوصل امارات، پیش از دیدار با الاهلی عربستان در لیگ نخبگان آسیا تاکید کرد که تیمش با هدف کسب سه امتیاز وارد زمین خواهد شد.
به گزارش فوتبالی، تیمهای فوتبال الوصل امارات و الاهلی عربستان در هفته دوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، امروز از ساعت ۱۹:۳۰ به وقت ایران به مصاف هم میروند.
مهدی طارمی، مهاجم ایرانی الوصل، در آستانه این مسابقه درباره اهداف تیمش گفت: "تیم ما اهداف بزرگی در لیگ نخبگان آسیا دارد و همواره برای کسب پیروزی به میدان میرود."
او با اشاره به دشواری این دیدار اظهار کرد: "مسابقه دشواری خواهد بود، اما اهداف بزرگی داریم و همیشه به دنبال پیروزی هستیم. قطعاً با رویکردی متفاوت نسبت به مسابقات لیگ داخلی بازی خواهیم کرد. اهداف بزرگی در لیگ نخبگان آسیا داریم، از شرایط خودمان آگاه هستیم و بدون شک برای کسب پیروزی تلاش میکنیم."
در دیگر بازیهای هفته دوم لیگ نخبگان آسیا ابتدا تراکتور در عمان از الشمال قطر میزبانی میکند و در سویی دیگر استقلال در قطر به مصاف الغرافه خواهد رفت.













