شانزدهمین گل اورونوف؛ 5 گل تا تاریخ‌سازی مانده است

شانزدهمین گل اورونوف؛ 5 گل تا تاریخ‌سازی مانده است

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر ازبکستانی پرسپولیس با زدن 5 گل دیگر، بهترین گلزن خارجی این تیم خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در هفته هشتم لیگ برتر روز جمعه در ورزشگاه شهر قدس تهران میزبان تیم صنعت نفت آبادان بود که این بازی در نهایت با برتری 3 بر یک شاگردان مهدی تارتار به پایان رسید.

در این بازی تیوی بیفوما در دقیقه 5، علی علیپور در دقیقه 53 و اوستون اورونوف در دقیقه 85 برای پرسپولیس گلزنی کردند. پرسپولیس البته در این بازی فرصت‌های خیلی زیادی برای گلزنی ایجاد کرد اما فقط همان 3 بار در گلزنی موفق بود.

اوستون اورونوف وینگر ازبکستانی پرسپولیس در این بازی هم کارش را از روی نیمکت شروع کرد و با تصمیم مهدی تارتار در دقیقه 75 وارد زمین شد و ده دقیقه بعد توانست گل سوم پرسپولیس را بزند.

این گل که پیروزی پرسپولیس را در این مسابقه قطعی و خیال هواداران و کادر فنی این تیم را راحت کرد یک ویژگی فردی مهم هم برای خود اورونوف داشت. چرا که شانزدهمین گل این بازیکن برای پرسپولیس بود و او را به رده دوم جدول بهترین گلزنان خارجی پرسپولیس در کنار آلن ویتل رساند. 

نفر اول این فهرست گئورگی گولسیانی است که 20 گل برای پرسپولیس زده است. گادوین منشا با 14 گل، ابراهیم توره با 13 گل و ایمون زاید با 12 گل در رده‌های بعدی جدول بهترین گلزنان خارجی پرسپولیس هستند.

در این لیست فقط اورونوف در حال حاضر در پرسپولیس حضور دارد و می‌تواند با زدن 4 گل دیگر به گولسیانی برسد و در کنار او در صدر جدول قرار بگیرد. زدن 5 گل هم می‌تواند او را به تنهایی به عنوان بهترین گلزن خارجی در تاریخ پرسپولیس برساند. اتفاقی که رخ دادنش چندان دور از ذهن نیست و اورونوف توانایی زدن 5 گل دیگر در این فصل را دارد.

اورونوف این 16 گل را در 3 تورنمنت مختلف به ثمر رسانده است. یک گل در لیگ نخبگان آسیا مقابل الشرطه عراق، یک گل در جام حذفی به آلومینیوم اراک و 14 گل در لیگ برتر ایران.

اورونوف گل‌های لیگ برتری‌اش به تیم‌های فولاد خوزستان (دو گل)، نساجی مازندران (دو گل)، شمس آذر قزوین (دو گل)، هوادار (دو گل) و تیم‌های گل‌گهر سیرجان، استقلال خوزستان، خیبر خرم آباد، پیکان، سپاهان اصفهان و صنعت نفت آبادان زده است.