کابوس مصدومیت در اینتر؛ سه ستاره انگلیسی هنوز فرصت بازی پیدا نکرده‌اند!

کابوس مصدومیت در اینتر؛ سه ستاره انگلیسی هنوز فرصت بازی پیدا نکرده‌اند!

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه اینتر در پنجره نقل‌وانتقالاتی تابستانی با جذب سه بازیکن انگلیسی، یعنی جد اسپنس، جان استونز و کرتیس جونز، به دنبال تقویت ترکیب خود برای فصل جدید بود.

به گزارش فوتبالی، مصدومیت‌های پیاپی باعث شده کریستین چیوو، سرمربی نراتزوری، هنوز نتواند از هر سه بازیکن به‌صورت هم‌زمان استفاده کند.

جد اسپنس، جان استونز و کورتیس جونز هرکدام با شرایط متفاوتی روبه‌رو شده‌اند و شروع حضورشان در فوتبال ایتالیا مطابق انتظار پیش نرفته است. اسپنس، مدافع پیشین تاتنهام، به دلیل مشکلات آمادگی جسمانی هنوز نخستین بازی رسمی خود را برای اینتر انجام نداده بود؛ با این حال، طبق گزارش‌های منتشرشده در نهم اکتبر، او برای دیدار برابر پارما آماده بازگشت به فهرست تیم شده و احتمالاً کار را از روی نیمکت آغاز می‌کند.

در سوی دیگر، جان استونز که سابقه بازی در منچسترسیتی را دارد، پس از تجربه چند حضور در ترکیب اینتر با مصدومیت عضلانی مواجه شد. این مدافع انگلیسی در جریان نخستین حضورش در ترکیب اصلی مقابل اودینزه دچار آسیب‌دیدگی شد و دیدار برابر پارما را نیز از دست داد. استونز در چهار بازی این فصل، در مجموع ۱۴۴ دقیقه برای اینتر به میدان رفته است.

شرایط کورتیس جونز نیز چندان امیدوارکننده نیست. هافبک سابق لیورپول که در تابستان به جمع شاگردان کیوو اضافه شد، از ناحیه عضلات نزدیک‌کننده ران راست دچار آسیب‌دیدگی شده است. باشگاه اینتر پس از انجام آزمایش‌های پزشکی، اعلام کرد که وضعیت این بازیکن در روزهای آینده دوباره ارزیابی خواهد شد. گزارش‌ها از احتمال دوری چند هفته‌ای او حکایت دارند.

این وضعیت در شرایطی رخ داده که اینتر برای رقابت در سری آ و لیگ قهرمانان اروپا به ترکیبی عمیق و آماده نیاز دارد. حضور سه بازیکن باتجربه انگلیسی می‌تواند گزینه‌های تاکتیکی بیشتری در اختیار چیوو قرار دهد، اما مصدومیت‌ها فعلاً مانع بهره‌برداری کامل از این خریدهای تابستانی شده‌اند.

اکنون هواداران اینتر باید منتظر بمانند تا هر سه بازیکن به شرایط مطلوب بازگردند و سرانجام فرصت حضور هم‌زمان در زمین را پیدا کنند؛ اتفاقی که می‌تواند تصویر واقعی‌تری از تأثیر خریدهای انگلیسی این تیم ارائه دهد.