روند خوب همگروه ایران در جام ملت‌ها؛ قرقیزها بر لبنان پیروز شدند

روند خوب همگروه ایران در جام ملت‌ها؛ قرقیزها بر لبنان پیروز شدند

پایگاه خبری فوتبالی- همگروه ایران در جام ملت‌های آسیا، لبنان را با یک نتیجه خوب شکست داد.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی قرقیزستان روز یک‌شنبه در یک بازی دوستانه مقابل تیم ملی لبنان با نتیجه 3 بر یک به پیروزی رسید. قرقیزستان که هفته گذشته تیم ملی مالدیو را هم در یک بازی تدارکاتی با 5 گل شکست داده بود، این بار لبنان را با یک نتیجه خوب مغلوب کرد.

قرقیزها که مدتی پیش روبرت پروسینچکی صاحب‌نام را برکنار کردند و با اورمات عبدوکایموف ادامه دادند، این روزها روند خوبی را طی می‌کنند. این تیم در نیمه اول بازی مقابل لبنان توسط عبدالرحمانوف و شوکوروف در دقایق 19 و 31 به گل رسید.

در نیمه دوم، لبنان توسط بودیب یکی از گل‌ها را در دقیقه 62 جبران کرد اما شوکوروف دو دقیقه بعد یک بار دیگر دروازه تیم میهمان را باز کرد و در نهایت بازی با نتیجه 3 بر یک به پایان رسید.

قرقیزستان در جام ملت‌های آسیای 2027 عربستان با تیم ملی ایران همگروه است. بر خلاف دیگر همگروه‌های ایران یعنی چین و سوریه، که روزهای بدی را سپری می‌کنند، قرقیزستان در شرایط خوبی به سر می‌برد و به نظر می‌رسد می‌تواند در جام ملت‌ها، شگفتی‌آفرینی کند.

قرقیزستان در جام ملت‌های آسیا ابتدا باید با سوریه بازی کند و در دومین بازی مقابل تیم ملی ایران قرار بگیرد. چین هم سومین حریف قرقیزها در مرحله گروهی است.

جوئل کوجو مهاجم اسبق استقلال، مهم‌ترین و معروف‌ترین چهره تیم ملی قرقیزستان است که در تقابل قبلی با ایران، دو بار دروازه علیرضا بیرانوند را باز کرد. در آن بازی ایران با نتیجه 3 بر دو به پیروزی رسید.