روز نخست تکواندو ایران بدون مدال؛ لیموچی پنجم شد

روز نخست تکواندو ایران بدون مدال؛ لیموچی پنجم شد

پایگاه خبری فوتبالی- یاسمن لیموچی با قرار گرفتن در جایگاه پنجم مرحله نهایی پومسه انفرادی بانوان، از کسب مدال بازی‌های آسیایی ناگویا بازماند.

به گزارش فوتبالی، رقابت‌های تکواندو بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ از صبح امروز با برگزاری مسابقات پومسه آغاز شد و ایران دو نماینده در این بخش داشت.

در بخش مردان، مرتضی زنده‌دل در مرحله مقدماتی امتیاز ۸.۷۵۰۰ را به دست آورد و در جایگاه پنجم گروه خود قرار گرفت تا از صعود به جمع هشت نفر برتر بازبماند.

در بخش بانوان یاسمن لیموچی با کسب امتیاز ۸.۲۵۰۰ در مرحله مقدماتی به عنوان نفر دوم گروه خود راهی مرحله نهایی شد. او در مرحله نهایی پنجمین ورزشکار حاضر در اجرای فرم بود و در پایان با قرار گرفتن در رده پنجم، از رسیدن به مدال بازماند.

برنامه نمایندگان ایران در روز دوم

رقابت‌های تکواندو فردا (جمعه ۱۰ مهر) با حضور چند نماینده ایران ادامه پیدا می‌کند.

از ساعت ۹ تا ۱۳ به وقت محلی، رقابت‌های بخش مجازی برگزار می‌شود و امیرسینا بختیاری در نخستین مبارزه خود به مصاف «جابسانوف» از ازبکستان خواهد رفت.

در وزن ۴۹- کیلوگرم، ساینا کریمی از ساعت ۱۳:۳۰ برابر «وای لام» از هنگ‌کنگ مبارزه می‌کند و در صورت پیروزی، به مصاف برنده دیدار تیمور شرقی و ژاپن خواهد رفت.

ابوالفضل نیز از ساعت ۱۴:۱۸ در وزن ۵۸- کیلوگرم مقابل «لویکجونی» از تاجیکستان قرار می‌گیرد و در صورت برتری، با برنده مبارزه قزاقستان و عمان روبه‌رو خواهد شد.

در وزن ۶۷- کیلوگرم، ساغر مرادی پس از استراحت در دور نخست، برای صعود به نیمه‌نهایی باید برابر برنده دیدار قرقیزستان و هنگ‌کنگ قرار بگیرد.

در وزن ۸۰- کیلوگرم امیرسینا بختیاری در دور نخست به مصاف «گیسانگ» از چین می‌رود و در صورت پیروزی، برای صعود به نیمه‌نهایی با برنده دیدار تایلند و قزاقستان مبارزه خواهد کرد.