خاکپو: فکر می‌کردم به منچسترسیتی می‌روم

خاکپو: فکر می‌کردم به منچسترسیتی می‌روم

پایگاه خبری فوتبالی - کودی خاکپو پس از گذشت چند هفته از انتقال نافرجامش به منچسترسیتی، برای نخستین بار درباره تابستان پرتنش خود صحبت کرد و تأیید کرد لیورپول ابتدا آماده جدایی او بود اما در نهایت تصمیمش را تغییر داد.

به گزارش فوتبالی، کودی خاکپو تا آستانه ترک لیورپول و پیوستن به منچسترسیتی پیش رفت، اما یکی از مهم‌ترین انتقال‌های روزهای پایانی پنجره تابستانی در نهایت انجام نشد. مهاجم هلندی در گفت‌وگو با تلگراف تأیید کرد که پس از جدی شدن علاقه منچسترسیتی، خودش را برای آغاز فصل تازه‌ای در دوران حرفه‌ای آماده کرده بود؛ به‌خصوص اینکه لیورپول نیز در مقطعی آمادگی فروش او را داشت. وقتی از خاکپو پرسیده شد آیا این روایت درست است که لیورپول ابتدا به او اجازه بررسی انتقال را داده و بعداً نظرش را تغییر داده، او پاسخ داد: 

«دقیقاً همین‌طور بود.»

خاکپو درباره آن مقطع گفت:

«تابستان سختی برای من و خانواده‌ام بود؛ هم از نظر فوتبال و هم زندگی. اجازه دادم اتفاقات مسیر خودشان را طی کنند و در نهایت همه‌چیز به همین شکل تمام شد.»

منچسترسیتی در روزهای پایانی بازار تابستانی خاکپو را به‌عنوان یکی از اهداف جدی خط حمله خود در نظر گرفته بود و طبق گزارش گاردین، آماده بود برای جذب او رقمی در حدود ۸۰ میلیون پوند پرداخت کند. با این حال، مذاکرات متوقف شد و لیورپول در نهایت تصمیم گرفت مهاجم هلندی را حفظ کند. خاکپو حالا تأکید دارد دیگر قصد ندارد ذهنش را درگیر اتفاقاتی کند که کنترلی روی آنها ندارد:

«می‌توانم دائماً نگران چیزهایی باشم که ممکن بود اتفاق بیفتد یا نیفتاد، اما این کمکی نمی‌کند. فقط باید کاری را که در آن خوب هستم انجام بدهم و آن فوتبال بازی کردن است.»

این مهاجم ۲۷ ساله همچنین درباره انتقادهایی که فصل گذشته به دلیل افت عملکردش دریافت کرد، مسئولیت شرایط را پذیرفت و گفت:

«وقتی برای باشگاه بزرگی مثل لیورپول بازی می‌کنی باید عملکرد خوبی داشته باشی. خودم می‌دانم می‌توانستم خیلی بهتر از فصل گذشته باشم. شاید بعضی انتقادها ناعادلانه بودند، اما از یک جهت آنها را درک می‌کنم.»

خاکپو پس از ماندن در آنفیلد، فصل جدید را زیر نظر آندونی ایرائولا با شرایط بهتری آغاز کرده و در هفته‌های ابتدایی یکی از مهره‌های مؤثر خط حمله لیورپول بوده است. او حالا می‌گوید تنها هدفش لذت بردن از فوتبال و زندگی در کنار خانواده، دوستان و هم‌تیمی‌هایش است؛ بدون اینکه اتفاقات نافرجام تابستان همچنان روی ذهنش سایه بیندازد.