پایگاه خبری فوتبالی- یک دروازهبان جدیدترین لژیونر فوتبال ایران در اروپاست.
به گزارش فوتبالی، در حالی که تعداد لژیونرهای فوتبال ایران در اروپا به شدت در حال کم شدن است حالا خبر رسیده است که نیما میرزاد دروازهبان اسبق تیمهای سپاهان و مس رفسنجان به تیم کولدینگ دانمارک البته در لیگ یک این کشور پیوسته است.
میرزازاد با 29 سال سن و 197 سانتی متر قد، اندام و جثه مناسبی برای دروازهبانی دارد هرچند نتوانست در فوتبال ایران خودش را به عنوان یک دروازهبان قابل اعتماد اثبات کند و زمانی هم در سپاهان حضور داشت دروازهبان دوم این تیم محسوب میشد.
تیم جدید میرزازاد یعنی کولدینگ یکی از تیمهای لیگ یک (سطح دوم رقابتهای فوتبال باشگاهی دانمارک است. لیگی با حضور ۱۲ تیم که کولدینگ در پایان هفته نهم در رده دهم آن قرار دارد و از وضعیت خوبی برخوردار نیست.
باشگاه کولدینگ در خبر مربوط به جذب دروازهبان ایرانی نوشته است: «خوشحالیم که نیما میرزازاد را به عنوان جدیدترین بازیکن تیم معرفی میکنیم.»
پیش از این سعید عزت اللهی هافبک تیم ملی ایران و باشگاه شباب الاهلی امارات سابقه حضور در تیم دانمارکی وایله بولد کلوب را داشت و البته این تیم در آن دوران در سوپرلیگ دانمارک حضور داشت اما جالب است که بدانید تیم اسبق عزت اللهی هم در حال حاضر در لیگ یک دانمارک حضور دارد.
میرزازاد فوتبال حرفهایاش را در تیم ملوان بندر انزلی شروع کرد و سپس در تیمهایی مثل نساجی مازندران، سپاهان، صنعت نفت آبادان و مس رفسنجان به فعالیتش ادامه داد. حالا هم به تیم کولدینگ دانمارک پیوسته است و باید دید در این تیم چه عملکردی خواهد داشت. در هر حال به نظر می رسد ایجنت میرزازاد، بهتر از یک تیم لیگ یکی ناشناس در اروپا نتوانسته برای او پیدا کند.














