مرور گل سوم ازبکستان به ایران؛ نمی‌شد آفسایدگیری کرد؟ (تصاویر)

مرور گل سوم ازبکستان به ایران؛ نمی‌شد آفسایدگیری کرد؟ (تصاویر)

پایگاه خبری فوتبالی- گل سوم ازبکستان به ایران، روی اشتباه و حرکت مبتدیانه علی نعمتی به ثمر رسید.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی ایران دیشب در حالی با نتیجه سه بر یک مغلوب ازبکستان شد که در فاز دفاعی به شدت ضعیف و پر اشتباه ظاهر شد. گل اول ازبک‌ها، روی پاس اشتباه احسان حاج‌صفی به الدور شامرادوف به ثمر رسید؛ پاس اشتباه سامان فلاح در میانه میدان منجر به این شد که لحظاتی بعد تیر دروازه ایران به لرزه دربیاید، پاس رو به عقب سعید عزت‌اللهی برای بیرانوند تبدیل به یک کرنر برای حریف شد و در نهایت گل سوم ازبک‌ها که روی یک ضدحمله به ثمر رسید.

درباره گل اول و بقیه اشتباهات، شاید بشود فشار و پرس تیم حریف را موثر دانست اما گل سوم به راحتی هر چه تمام به ثمر رسید و مدافعان تیم ملی، آنقدر اصول اولیه و بدیهی دفاع را رعایت نکردند که با وجود برتری نفری، دروازه بیرانوند باز شد.

مرور گل سوم ازبکستان نشان می‌دهد که چه فاجعه‌ای در محوطه جریمه ایران از سوی مدافعان و به ویژه علی نعمتی رخ داده است. در این صحنه، مهاجم ۱۹ ساله ازبکستان از میانه میدان پا به توپ تا نزدیکی محوطه جریمه ایران پیش می‌آید و علی نعمتی هم همگام با او به عقب می‌رود.
تصویر خبر
در محوطه جریمه، نعمتی به جای این که در عرض حرکت کند تا زاویه را برای بازیکن صاحب توپ ببندد و خط آفساید را هم جلو ببرد، همچنان رو به عقب حرکت می‌کند و عملا فرصت آفساید گیری از دست می‌رود.

در نهایت هم با پاس مورب بازیکن صاحب توپ، حسین نورچائف دروازه خالی ایران را باز می‌کند!تصویر خبر

در این صحنه فقط کافی بود نعمتی به جای عقب رفتن، در عرض حرکت کند تا گزینه پاس عرضی، به دلیل آفسایدگیری برای بازیکن صاحب توپ منتفی شود و تنها راه او شوتزنی باشد که این راه هم با توجه به حرکت در عرض نعمتی و بستن زاویه توسط او و بیرانوند در دروازه، تبدیل به یک گزینه کم‌خطر شود! اما نعمتی این کار را نکرد و دروازه ایران برای بار سوم به راحتی باز شد.