رسمی؛ نوراللهی‌ در جام ملت‌های آسیا هم غایب است

رسمی؛ نوراللهی‌ در جام ملت‌های آسیا هم غایب است

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده احمد نوراللهی در تیم ملی کاملا بسته شده و او در جام ملت‌های آسیا 2027 هم غایب خواهد بود.

به گزارش فوتبالی، روز 25 آبان 1402 بود که احمد نوراللهی به دنبال خط خوردن از لیست 18 نفره تیم ملی برای بازی با هنگ‌کنگ در بازی انتخابی جام جهانی 2026 به نشانه ناراحتی اردوی تیم ملی را ترک کرد.

این رفتار با برخورد فوری و قاطعانه تیم ملی مواجه شد و  بخش رسانه‌ای تیم ملی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «به منظور حفظ اتحاد تیمی و در پی رفتار غیرحرفه‌ای احمد نوراللهی و با تصمیم کادر فنی، این بازیکن از تیم ملی کنار گذاشته شد».

از آن روز به بعد بارها و بارها خبرهایی درباره احتمال بازگشت نوراللهی به تیم ملی منتشر شده است اما این اتفاق هرگز نیفتاد. آخرین بازی نوراللهی در تیم ملی بازی با اردن در تورنمنت 4 جانبه سال 2023 بود که نوراللهی 45 دقیقه بازی کرد.

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی چند بار به صورت مختصر در این باره حرف زده و تلویحا شرط بازگشت نوراللهی به تیم ملی را عذرخواهی نه از خودش بلکه از اعضای تیم ملی و هواداران این تیم اعلام کرده بود.

اما نوراللهی از همان روزی که اردوی تیم ملی را ترک کرد هرگز صحبتی درباره این اتفاق نکرده اما کاملا روشن است که شرطی را که قلعه نویی مطرح کرده نپذیرفته است.

دیشب سعید الهویی دستیار اول قلعه‌نویی در تماس تصویری با برنامه فوتبال برتر درباره نوراللهی گفت: «پرونده این بازیکن در تیم ملی فعلا بسته شده است. او البته بازیکن بسیار خوبی است و از نظر فنی نیاز به تعریف و تمجید من ندارد. از نظر شخصیت و اخلاق هم خوب است. اما او تصمیمش را گرفته و کادر فنی تیم ملی هم به تصمیم نوراللهی احترام می‌گذارد

اصرار نوراللهی برای معذرت‌خواهی نکردن هم البته عجیب است و باید دید نوراللهی دقیقا از چه چیزی ناراحت شده و ناراحتی‌اش به حدی است که حاضر شده قید تیم ملی را بزند اما عذرخواهی نکند.

به هر حال به نظر می‌رسد با حرف‌هایی که الهویی زده است نوراللهی تا زمانی که قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی باشد جایی در تیم ملی نخواهد داشت.