مورینیو بعد از ۱۵ سال مقابل سیمئونه تسلیم شد؛ طلسمی که در مادرید شکست

مورینیو بعد از ۱۵ سال مقابل سیمئونه تسلیم شد؛ طلسمی که در مادرید شکست

پایگاه خبری فوتبالی- دیدار اتلتیکومادرید و رئال مادرید در متروپولیتانو فقط یک دربی حساس نبود؛ این مسابقه پس از بیش از ۱۲ سال، دوباره شاهد رویارویی ژوزه مورینیو و دیگو سیمئونه روی نیمکت دو تیم بود. 

به گزارش فوتبالی، در نهایت این سیمئونه بود که با پیروزی ۲ بر یک، بازگشت مورینیو به دربی مادرید را به شبی تلخ تبدیل کرد. مورینیو در نخستین دوره حضورش روی نیمکت رئال مادرید، در شش دربی لالیگا برابر اتلتیکو به شش پیروزی دست یافته بود و آخرین برد او مقابل رقیب همشهری به آوریل ۲۰۱۳ برمی‌گشت. 

با این حال، این برتری در نهایت امروز به پایان رسید و مورینیو برای نخستین بار در یک مسابقه لالیگایی برابر اتلتیکو شکست خورد. سیمئونه و مورینیو پیش از این نیز بارها مقابل یکدیگر قرار گرفته بودند. مورینیو سه دیدار نخست را با رئال مادرید برد، اما در سه تقابل بعدی موفق به شکست سیمئونه نشد. 

مهم‌ترین آنها فینال کوپا دل‌ری سال ۲۰۱۳ بود که اتلتیکو با گل میراندا در وقت‌های اضافه ۲ بر یک پیروز شد. آخرین تقابل این دو مربی نیز در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا در سال ۲۰۱۴ رقم خورد؛ جایی که اتلتیکو با نتیجه ۳ بر یک چلسی مورینیو را شکست داد.

در مسابقه امشب نیز اتلتیکو با گل پنالتی الکساندرو گریمَالدو و سپس گل جاناتان دیوید، کنترل بازی را در اختیار گرفت. اخراج دین هویسن در دقیقه ۵۲ شرایط را برای رئال دشوارتر کرد و گل آنتونیو رودیگر در دقیقه ۸۹ نیز نتوانست مانع شکست شاگردان مورینیو شود.

به این ترتیب، تقابل دوباره دو مربی بزرگ فوتبال اروپا با پیروزی سیمئونه همراه شد؛ مربی‌ای که طی سال‌های اخیر بارها در مقابل مورینیو ایستاده و حالا یک شکست دیگر به کارنامه رقیب پرتغالی خود اضافه کرده است.