رودری: فیفادی ریتم بارسلونا را نمی‌گیرد

رودری: فیفادی ریتم بارسلونا را نمی‌گیرد

پایگاه خبری فوتبالی - رودری پس از پیروزی بارسلونا مقابل سویا تأکید کرد وقفه بازی‌های ملی مانع ادامه روند خوب آبی‌واناری‌ها نخواهد شد.

به گزارش فوتبالی، بارسلونا در ادامه شروع درخشان خود در فصل جدید لالیگا، در ورزشگاه رامون سانچز پیسخوان با نتیجه ۳ بر یک سویا را شکست داد. رودری که بار دیگر ۹۰ دقیقه برای تیم هانسی فلیک به میدان رفت، پس از مسابقه از اهمیت این پیروزی و دشواری بازی در خانه سویا صحبت کرد. هافبک اسپانیایی بارسلونا گفت تیمش به‌خصوص در نیمه نخست برای پیدا کردن ریتم مناسب با مشکل مواجه شده و چند بار بدون فشار مستقیم حریف توپ را از دست داده است. رودری با اشاره به تجربه کار زیر نظر پپ گواردیولا نیز تأکید کرد که ساختار تاکتیکی نمی‌تواند توجیهی برای تکرار چنین اشتباهاتی باشد.

او همچنین از مصدومیت آندریاس کریستنسن ابراز ناراحتی کرد؛ اتفاقی که یکی از نکات منفی شب موفق بارسلونا در سویل بود. بارسلونا پس از کسب هفت پیروزی در هفت هفته ابتدایی لالیگا حالا باید به استقبال وقفه بازی‌های ملی برود، اما رودری معتقد است این وقفه خللی در روند تیم ایجاد نخواهد کرد. او در این‌باره گفت: 

«ریتم‌مان را از دست نخواهیم داد و به رقابت ادامه می‌دهیم. بازی‌های مهمی پیش رو داریم و باید بعد از بازگشت در بهترین شرایط ممکن کارمان را ادامه دهیم.»

رودری در پایان درباره بازیکنان تأثیرگذار بارسلونا مقابل سویا نیز صحبت کرد و رافینیا را مهره تعیین‌کننده تیم دانست. او همچنین از عملکرد لامین یامال تمجید کرد و ورود کریم آدیمی در نیمه دوم را تأثیرگذار خواند.