دعوت ۶ بازیکن آرسنال به تیم‌های ملی پایه انگلیس

دعوت ۶ بازیکن آرسنال به تیم‌های ملی پایه انگلیس

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه آرسنال در وقفه بازی‌های ملی پیش‌رو، شاهد حضور شش بازیکن جوان خود در تیم‌های ملی پایه انگلیس خواهد بود؛ اتفاقی که نشان‌دهنده توجه ویژه فوتبال انگلیس به استعدادهای پرورش‌یافته در آکادمی این باشگاه است.

به گزارش فوتبالی، دو بازیکن آرسنال به تیم ملی زیر ۱۹ سال انگلیس دعوت شده‌اند. ایفه ابراهیم و مکس داومن، دو استعداد جوان توپچی‌ها، بازیکنانی هستند که در این رده سنی انگلیس را همراهی خواهند کرد.

مکس داومن، که در ماه‌های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده، بار دیگر در فهرست تیم ملی پایه انگلیس قرار گرفته است. این بازیکن جوان آرسنال در کنار ایفه ابراهیم، نمایندگان این باشگاه در تیم زیر ۱۹ سال انگلیس خواهند بود.

در رده زیر ۱۸ سال نیز مارلی سالمون از آرسنال به اردوی تیم ملی انگلیس دعوت شده است تا یکی دیگر از نمایندگان این باشگاه در رده‌های پایه فوتبال این کشور باشد.

همچنین در تیم ملی زیر ۱۷ سال انگلیس، سه بازیکن آرسنال حضور خواهند داشت. چارلی فیلیپس، میلو برنارد و وینسنت جوزف سه بازیکن جوان توپچی‌ها هستند که در این رده سنی به تیم ملی دعوت شده‌اند.

آرسنال در مجموع شش بازیکن خود را در سه رده سنی مختلف در اختیار تیم‌های ملی پایه انگلیس خواهد داشت. این موضوع بار دیگر نشان می‌دهد که آکادمی باشگاه همچنان نقش قابل توجهی در پرورش استعدادهای جوان و معرفی آن‌ها به تیم ملی انگلیس دارد.

حضور این بازیکنان در اردوهای ملی، فرصت مهمی برای کسب تجربه در سطح بین‌المللی و ادامه روند پیشرفت آن‌ها محسوب می‌شود. آرسنال نیز امیدوار است این استعدادها در سال‌های آینده مسیر رشد خود را ادامه داده و بتوانند در نهایت به تیم اصلی باشگاه راه پیدا کنند.