ماجرای پیوستن جهانبخش به فجر سپاسی، صحت ندارد!

ماجرای پیوستن جهانبخش به فجر سپاسی، صحت ندارد!

پایگاه خبری فوتبالی- با وجود گرفتن استعلامات لازم، بعید است علیرضا جهانبخش برنامه‌ای برای بازگشت به ایران و گذراندن دوران خدمت سربازی داشته باشد.

به گزارش فوتبالی، بعد از بحث سرباز شدن علیرضا بیرانوند و احتمال حضور او در تیم فجر سپاسی شیراز، حالا پای چند بازیکن دیگر تیم ملی به این ماجرا باز شده و یکی از این نفرات، علیرضا جهانبخش است.

کاپیتان تیم ملی و بازیکن حال حاضر تیم اکسلسیور هلند، حال حاضر اکسلسیور هلند، با اعلام سازمان نظام وظیفه به عنوان بازیکن سرباز معرفی شده است و در زمان بازگشت به ایران فقط می‌تواند برای فجرسپاسی به میدان برود.

حاتم احمدی، مدیرعامل تیم فجرسپاسی اعلام کرده که استعلامات لازم را جهت جذب جهانبخش کسب شده و این بازیکن جهت گذراندن خدمت سربازی خود قطعا باید راهی فجرسپاسی شود.

نکته مهم درباره جهانبخش این است که او سال‌هاست در ایران زندگی نمی‌کند و حالا در 34 سالگی، احتمال این که دیگر به تیم ملی دعوت نشود، زیاد است. به هر حال وقتی او به تیم ملی دعوت نشود، و دلیل و انگیزه‌ای برای بازگشت به ایران و بازی در لیگ برتر نخواهد داشت و به احتمال زیاد زندگی‌اش را در اروپا ادامه خواهد داد.

با این اوصاف بعید است جهانبخش در آینده نزدیک به ایران بیاید و طبیعتا حضور و بازی کردنش در فجر سپاسی برای گذراندن دوران سربازی منتفی به نظر می‌رسد. مگر این که خودش بپذیرد که به ایران برگردد و خدمت سربازی‌اش را هم بگذراند که فعلا بعید است که چنین برنامه‌ای در سر داشته باشد.