پایگاه خبری فوتبالی – منچستریونایتد پس از بیش از ۵۰ سال، بار دیگر در اولدترافورد دیداری را که با دو گل اختلاف از حریف پیش افتاده بود، با شکست به پایان رساند.
به گزارش فوتبالی، منچستریونایتد در دور سوم جام اتحادیه انگلیس مقابل برایتون شروعی فوقالعاده داشت و با گلهای شی لیسی در دقیقه ۸ و میسون مونت در دقیقه ۱۰ خیلی زود ۲ بر صفر پیش افتاد. با این حال، برایتون در ادامه ورق را برگرداند و با گلهای خارالامپوس کوستولاس، پاسکال گروس و ماکسیم دیکویپر به پیروزی ۳ بر ۲ رسید.
این شکست یک رکورد تاریخی منفی را برای منچستریونایتد به همراه داشت؛ چرا که سرخپوشان برای نخستین بار از سال ۱۹۷۶ در اولدترافورد، پس از اینکه با اختلاف حداقل دو گل از حریف خود پیش افتاده بودند، شکست خوردند. آخرین نمونه پیش از این مسابقه به شکست ۳ بر ۲ مقابل تاتنهام در سپتامبر ۱۹۷۶ بازمیگشت. به این ترتیب، برتری دوگله منچستریونایتد در خانه نهتنها از دست رفت، بلکه شاگردان مایکل کریک با دریافت سه گل متوالی از جام اتحادیه نیز کنار رفت.

منچستریونایتد 











