گلزنی محمد محبی برای ریه‌کا

گلزنی محمد محبی برای ریه‌کا

پایگاه خبری فوتبالی- محمد محبی برای ریه‌کا در جام حذفی کرواسی موفق به گلزنی شد.

به گزارش فوتبالی، در چهارچوب دیدارهای مرحله یک‌شانزدهم جام حذفی کرواسی، تیم فوتبال ریه‌کا در حالی محمد محبی  را برخلاف دو مسابقه اخیرش در ترکیب و خط حمله داشت، از ساعت 18 امروز (به وقت ایران) به مصاف وربووتس، تیم هفتم جدول لیگ 3 این کشور رفت.

ریه‌کا که در دو هفته اخیر لیگ یک کرواسی در دو حضور تعویضی ملی‌پوش ایرانی خود یک برد و یک مساوی به دست آورده بود، امروز هم کار سختی برابر حریف دسته سومی نداشت که اخراج دقیقه 6 بازیکن وربووتس کارشان را برای کسب پیروزی راحت‌تر کرد و خیلی زود به دو گل رسیدند.

محمد محبی که در دو بازی ابتدایی برای ریه‌کا موفق به گلزنی یا ثبت پاس گل نشده بود، در دقیقه 24 مسابقه امروز با فرار از سمت چپ محوطه جریمه صاحب توپ شد که پاس در عمق و رو به جلو را از زاویه بسته تبدیل به گل کرد تا نتیجه سه بر صفر شود.

ریه‌کا نیمه نخست را با برتری چهار گله مقابل وربووتس به پایان رساند، اما محمد محبی فرصت فوق‌العاده گلزنی و دبل در دقیقه 58 داشت که دو ضربه پیاپی او در موقعیت تک به تک منجر به گل نشد و بی‌ثمر بود تا در دقیقه 62 هم تعویض شود.

ریه‌کا درنهایت با نتیجه ۶ بر صفر به پیروزی رسید.