کریستین گونزالس سرمربی جدید اینترمیامی شد

کریستین گونزالس سرمربی جدید اینترمیامی شد

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه اینترمیامی به‌صورت رسمی اعلام کرد که کریستین کیلی گونزالس، سرمربی جدید این تیم خواهد بود. 

به گزارش فوتبالی، این مربی آرژانتینی پس از توافق با مدیران باشگاه، جانشین موقت گی‌یرمو هویوس شد؛ فردی که پس از جدایی خاویر ماسکرانو در ماه آوریل، هدایت تیم را به‌صورت موقت بر عهده داشت. گونزالس پس از دریافت مجوزهای کاری لازم در آمریکا، فعالیت رسمی خود را آغاز خواهد کرد.

اینترمیامی در هفته‌های اخیر نتایج چندان مطلوبی کسب نکرده بود. تیمی که ستاره‌هایی مانند لیونل مسی، لوئیس سوارز، رودریگو دی‌پل و کاسمیرو را در اختیار دارد، در پنج مسابقه اخیر فصل عادی تنها یک پیروزی به دست آورده و با وجود قرار گرفتن در رتبه دوم کنفرانس شرق، فاصله زیادی با صدر جدول پیدا کرده است. اکنون مدیران باشگاه امیدوارند حضور گونزالس بتواند روند تیم را تغییر دهد و اینترمیامی را دوباره به مسیر قهرمانی بازگرداند.

گونزالس ۵۲ ساله، سابقه بازی در تیم‌های بزرگی مانند اینترمیلان، والنسیا و رئال ساراگوسا را دارد و در فاصله سال‌های ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۵، ۵۶ بار پیراهن تیم ملی آرژانتین را بر تن کرده است. او همچنین در جام جهانی ۲۰۰۲ حضور داشت و همراه با تیم المپیک آرژانتین در سال ۲۰۰۴ به مدال طلای المپیک رسید.

این مربی دوران سرمربیگری خود را از سال ۲۰۲۰ در روساریو سنترال آغاز کرد و پس از آن روی نیمکت یونیون سانتافه و پلاتنسه نشست. ارتباط نزدیک او با مسی، که هر دو اهل شهر روساریو هستند، یکی از نکات مورد توجه در این انتصاب محسوب می‌شود؛ هرچند گونزالس برای موفقیت در میامی باید علاوه بر مدیریت ستاره‌ها، مشکلات دفاعی و افت اخیر تیم را نیز برطرف کند.

نخستین آزمون جدی او، دیدار اینترمیامی برابر کروزآزول مکزیک در رقابت‌های چمپیونز کاپ خواهد بود؛ مسابقه‌ای که می‌تواند آغاز دوره جدید این تیم با سرمربی آرژانتینی باشد.