نمایش‌های بد شجاع ادامه دارد؛ تمرکزِ از دست رفته!

نمایش‌های بد شجاع ادامه دارد؛ تمرکزِ از دست رفته!

پایگاه خبری فوتبالی- کاپیتان تراکتور در بازی امشب تیمش مقابل شباب الاهلی نمایش خوبی نداشت.

به گزارش فوتبالی، تیم تراکتور در اولین بازی‌اش در فصل جدید لیگ نخبگان آسیا ساعتی پیش در مقابل تیم شباب الاهلی امارات قرار گرفت. این بازی که در ورزشگاه راشد دبی برگزار شد با پیروزی یک بر صفر شباب الاهلی به پایان رسید.

تک گل این مسابقه در دقیقه 23 توسط یوری سزار مهاجم برزیلی – اماراتی میزبان به ثمر رسید. روی این گل سردار آزمون مهاجم ایرانی شباب الاهلی نقش ویژه‌ای داشت و با عبور از شجاع خلیل‌زاده به شکلی ناخواسته به یوری پاس گل داد.

در این صحنه خلیل‌زاده عملکرد ناقص و عجیبی داشت و به نظر می‌رسد خطری را که دروازه تراکتور ایجاد شده بود را جدی نگرفته است. به همین دلیل هم بود که با یک کنترل سینه توسط سردار، جا ماند.

تصویر خبر

در اوایل نیمه دوم هم شجاع روی یک صحنه به شکلی عجیب و باورنکردنی از مهاجم حریف جا ماند و این پارسا جعفری بود که با تشخیص درست توانست در جهت مناسب شیرجه بزند و از گل دوم شباب الاهلی جلوگیری کند.

خیلی‌ها از نمایش ضعیف و پراشتباه شجاع در این بازی به این نتیجه رسیده‌اند که او تمرکز خودش را از دست داده است و به همین دلیل در دوئل‌های مهم بازی امشب، تصمیم‌های اشتباهی گرفت و در نتیجه واکنش‌های نادرستی داشت.

مرور اتفاقات چند هفته اخیر نشان می‌دهد که شجاع در متن چند حاشیه ریز و درشت قرار داشته و شاید ذهنش بیشتر از حد درگیر این حواشی شده است

او چند روز پیش و در پایان بازی شمس آذر و تراکتور در میکسدزون ورزشگاه علیه عادل فردوسی پور صحبت کرد و گفت: «دو سال است که من دارم فحش ناموس و زن و بچه می‌خورم. خودم را کنترل کردم و ریختم توی خودم. یک زمان آن‌قدر فشار زیاد بود که می‌خواستم از فوتبال خداحافظی کنم. از اینجا همه فحش‌هایی که به من داده شده را به خودش و خانواده‌اش تقدیم می‌کنم. من این همه فحش خوردم، آن‌وقت درباره دو سال پیش من حرف می‌زنی؟ چرا درباره اتفاقات داخل استادیوم حرف نمی‌زنی؟ لامصب! تو اشک ریختی و برای برگشتن دست صد نفر را بوسیدی؛ بعد درباره من صحبت می‌کنی؟ ما که می‌دانیم با تراکتور و تبریزی‌ها مشکل داری. از آن برنامه ۹۰ تا امروز؛ ولی عزیزم این را بدان که من به امثال تو باج نمی‌دهم

چند روز بعد هم پس از این که ماجرای فحاشی بی سابقه خداداد عزیزی علیه امید عالیشاه فضای فوتبال ایران را تخت تاثیر قرار داده بود حجت کریمی مدیرعامل باشگاه تراکتور به شکلی ناخواسته شجاع را وارد یک حاشیه دیگر کرد.

حجت کریمی گفته بود که باشگاه تراکتور سعی کرده بود جلوی فحاشی به عالیشاه را بگیرد. اما بعد از وقوع این اتفاقات خلیل‌زاده از کریمی گلایه کرده و پرسیده که چرا جلوی هواداران و لیدرهای تراکتور را برای فحاشی به عالیشاه گرفته است! البته بعدتر باشگاه تراکتور در این باره توضیح بیشتری داد و اعلام کرد که در این باره سوتفاهم صورت گرفته است.

شجاع در جریان پیروزی دو بر صفر تیمش مقابل سپاهان در لیگ برتر هم پس از سوت پایان مسابقه حرکتی انجام داد که برخی آن را بی‌احترامی و توهین تعبیر کردند. هر چند خودش مدعی شد که منظور خاصی نداشته و هر وقت خیلی خوشحال می‌شود چنین کاری انجام می‌دهد.

شجاع در این مدت در فضای مجازی هم فعالیت زیادی داشته و با مخاطب قرار دادن هواداران تراکتور مدعی وجود فضای ناسالم علیه این تیم شد. او به داوری چند بازی تیمش هم اعتراض داشت.

همه این اتفاقات در یک ماه اخیر رخ داده و طبیعی است بازیکنی که در متن این حواشی قرار بگیرد تمرکزش را از دست بدهد. با این وجود توقع از خلیل‌زاده که بازیکن ملی‌پوش و باتجربه‌ای است این است که اسیر این ماجراها نشود و کیفیت خودش را حفظ کند.