کوبارسی در ۳ سال به رکوردی رسید که پپه در ۲۳ سال به آن رسیده بود!

کوبارسی در ۳ سال به رکوردی رسید که پپه در ۲۳ سال به آن رسیده بود!

پایگاه خبری فوتبالی- مقایسه پائو کوبارسی و پپه از نظر حضور در فهرست نامزدهای توپ طلا، یکی از نکات جالب فوتبال اسپانیا و بارسلونا در سال‌های اخیر است. 

به گزارش فوتبالی، کوبارسی، مدافع جوان بارسلونا، تنها چند سال پس از ورود به فوتبال حرفه‌ای توانسته به افتخاری برسد که پپه، یکی از پرافتخارترین مدافعان نسل خود، تنها یک بار در دوران طولانی حرفه‌ای‌اش تجربه کرد.

پپه بیش از دو دهه در بالاترین سطح فوتبال اروپا حضور داشت و در تیم‌هایی مانند پورتو و رئال مادرید به میدان رفت. با وجود افتخارات فراوان، از جمله چند قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و موفقیت با تیم ملی پرتغال، نام او تنها یک بار در فهرست ۳۰ نامزد نهایی توپ طلا قرار گرفت؛ آن هم در سال ۲۰۱۶، سالی که همراه رئال مادرید قهرمان لیگ قهرمانان شد و با پرتغال نیز قهرمانی یورو را جشن گرفت.

در طرف مقابل، کوبارسی هنوز در ابتدای مسیر حرفه‌ای خود قرار دارد، اما خیلی زود توجه فوتبال جهان را به خود جلب کرده است. مدافع متولد ۲۰۰۷ در سال ۲۰۲۴ برای نخستین بار در ترکیب اصلی بارسلونا قرار گرفت و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط دفاعی این تیم تبدیل شد.

کوبارسی در توپ طلای ۲۰۲۵ نیز در فهرست ۳۰ نامزد قرار گرفت؛ اتفاقی کم‌سابقه برای بازیکنی با این سن و تجربه. او در آن سال همچنین در رقابت برای جایزه کوپا قرار داشت و در نهایت هفتم شد.

حالا نام کوبارسی بار دیگر در فهرست توپ طلای ۲۰۲۶ دیده می‌شود. او در کنار ستاره‌هایی مانند لامین یامال، رودری، امباپه و هالند، یکی از نمایندگان نسل جدید فوتبال اسپانیاست.

البته این مقایسه به معنای برتری قطعی کوبارسی نسبت به پپه نیست؛ پپه سال‌ها در بالاترین سطح بازی کرد و افتخارات تیمی بسیار بیشتری دارد. اما از نظر سرعت رسیدن به فهرست نامزدهای توپ طلا، کوبارسی مسیری استثنایی را طی کرده و حالا می‌تواند یکی از مهم‌ترین مدافعان نسل آینده فوتبال جهان باشد.


تصویر خبر