پایگاه خبری فوتبالی - نوا لانگ به دلیل یک حاشیه انضباطی از فهرست ناپولی برای دیدار حساس برابر آرسنال کنار گذاشته شد؛ اتفاقی که پس از انتشار گزارشهایی درباره درگیری او با ماسیمیلیانو آلگری در تمرین، به یکی از مهمترین حواشی این تیم ایتالیایی تبدیل شده است.
به گزارش فوتبالی، لانگ در شکست یک بر صفر ناپولی مقابل آرسنال در ورزشگاه دیگو آرماندو مارادونا حتی روی نیمکت هم حضور نداشت و نامش از فهرست مسابقه خارج شده بود. مدیر ورزشی ناپولی و آلگری پس از مسابقه تایید کردند که غیبت این بازیکن هلندی جنبه انضباطی داشته است، هرچند باشگاه جزئیات بیشتری درباره اتفاق رخداده منتشر نکرده است.
بر اساس گزارشهای منتشرشده در رسانههای ایتالیایی و هلندی، نوا لانگ در تمرین پیش از مسابقه از اینکه قرار است بازی را از روی نیمکت آغاز کند ناراضی بوده و در جریان تمرین با آلگری درگیری لفظی پیدا کرده است؛ اتفاقی که در مقابل دیگر بازیکنان رخ داده و در نهایت کادر فنی تصمیم گرفته او را از فهرست بازی کنار بگذارد.
اپولی در این مسابقه بدون لانگ نیز نمایش قابل قبولی داشت و تا دقیقه ۷۵ برابر آرسنال مقاومت کرد، اما ضربه مارتین اودگارد سرانجام قفل دروازه میزبان را شکست تا شاگردان آلگری نخستین دیدار اروپایی فصل را با شکست پشت سر بگذارند.
غیبت بازیکن کلیدی ناپولی مقابل آرسنال بهدلیل بیانضباطی

آرسنال 











