شروع فراتر از تصور گتوزو با لاتزیو؛ سه برد از سه بازی در سری آ

شروع فراتر از تصور گتوزو با لاتزیو؛ سه برد از سه بازی در سری آ

پایگاه خبری فوتبالی - لاتزیو تنها چند هفته پس از حذف تلخ از جام حذفی ایتالیا، با جنارو گتوزو شروعی تاریخی در سری آ داشته است؛ بیانکوچلستی با کامبک مقابل اودینزه، سومین پیروزی متوالی خود را جشن گرفت و در جمع صدرنشینان قرار گرفت.

به گزارش فوتبالی، لاتزیو در هفته سوم سری آ در ورزشگاه بلو انرژی با نتیجه ۲-۱ اودینزه را شکست داد و به روند صددرصدی خود در شروع فصل ادامه داد. شاگردان جنارو گتوزو حالا هر سه مسابقه ابتدایی لیگ را برده‌اند و با ۹ امتیاز در کنار اینتر و رم در صدر جدول قرار دارند.

این شروع زمانی عجیب‌تر به نظر می‌رسد که نخستین مسابقه رسمی فصل لاتزیو را به یاد بیاوریم. تیم گتوزو در ۱۶ اوت با شکست ۰-۲ مقابل مانتووا، تیمی از سری بی، خیلی زود از جام حذفی ایتالیا کنار رفت؛ نتیجه‌ای که فشار زیادی روی سرمربی جدید ایجاد کرد. گتوزو بعدها اعتراف کرد آن شکست هنوز برایش دردناک است و حتی پس از آن با انتقاد جدی کلودیو لوتیتو، رئیس باشگاه، روبه‌رو شده بود.

واکنش لاتزیو اما در لیگ کاملاً متفاوت بوده است. بیانکوچلستی ابتدا بولونیا را در خانه حریف ۱-۰ شکست داد و سپس با همین نتیجه از سد جنوا گذشت. دیدار با اودینزه نخستین مسابقه‌ای بود که تیم گتوزو در فصل جاری سری آ گل دریافت کرد، اما حتی عقب افتادن نیز نتوانست روند پیروزی‌های این تیم را متوقف کند. اودینزه در دقیقه ۴۹ توسط یسپر کارلستروم به گل رسید و لاتزیو برای نخستین بار در لیگ مجبور شد در نقش تیم تعقیب‌کننده بازی کند. میزبان در نیمه نخست نیز چند فرصت جدی ساخته بود و کریستوس مانداس با واکنش‌های مناسب مانع باز شدن زودتر دروازه تیمش شد.

لاتزیو در نیمه دوم فشار خود را افزایش داد و سرانجام در دقیقه ۷۵ به گل تساوی رسید. ماتیا زاکانی توپ را از سمت چپ به محوطه جریمه فرستاد و داویده فراتزی با حضور به‌موقع در مقابل دروازه، سومین گل خود در سه هفته ابتدایی فصل را به ثمر رساند. هافبک ایتالیایی در هر سه مسابقه نخست لاتزیو گل زده و یکی از مهم‌ترین مهره‌های شروع درخشان تیم گتوزو بوده است. گتوزو پنج دقیقه پس از گل، فراتزی را بیرون کشید و آلبرت گودموندسون را به زمین فرستاد؛ تعویضی که هشت دقیقه بعد نتیجه داد. خرید تازه لاتزیو روی ارسال دانیلو دوکی با ضربه سر در دقیقه ۸۸ دروازه اودینزه را باز کرد و در نخستین بازی خود با پیراهن بیانکوچلستی، گل سه‌امتیازی تیمش را به ثمر رساند.

این پیروزی لاتزیو را به یک رکورد تاریخی رساند. تیم پایتخت ایتالیا تنها برای سومین بار در تاریخ خود موفق شده هر سه مسابقه نخست یک فصل سری آ را با پیروزی پشت سر بگذارد؛ اتفاقی که پیش از این در فصل‌های ۱۹۷۴/۷۵ و ۲۰۱۲/۱۳ رخ داده بود.

گتوزو با وجود این شروع فوق‌العاده ترجیح می‌دهد هیجان تیمش را کنترل کند. او پس از پیروزی در اودینه گفت هنوز نمی‌تواند از صدرنشینی لذت ببرد، چون همیشه می‌ترسد تیم پس از چند برد بیش از اندازه هیجان‌زده شود. سرمربی ایتالیایی در عین حال از ذهنیت و تلاش شاگردانش تمجید کرد و تأکید داشت آنها پس از ضربه سنگین حذف از جام حذفی، واکنش بسیار خوبی نشان داده‌اند.

لاتزیو حالا با سه برد، چهار گل زده و تنها یک گل خورده وارد نخستین آزمون بزرگ فصل خود می‌شود. حریف بعدی تیم گتوزو میلان است؛ باشگاهی که او بخش مهمی از دوران بازی خود را در آن سپری کرده و خودش نیز گفته امیدوار است مقابل «تیم قلبش» امتیاز بگیرد. شروع فصل گتوزو بعد از کابوس مانتووا چیزی شبیه یک چرخش کامل بوده است؛ سه هفته کافی بوده تا تیمی که فصل را با حذف تحقیرآمیز از جام حذفی آغاز کرد، حالا با رکوردی تاریخی در کنار مدعیان صدر جدول سری آ بایستد.