هالند ۲۴ حریف را شکار کرد؛ فقط یک تیم باقی مانده!

هالند ۲۴ حریف را شکار کرد؛ فقط یک تیم باقی مانده!

پایگاه خبری فوتبالی - ارلینگ هالند با گلزنی مقابل کاونتری در پیروزی یک بر صفر منچسترسیتی، یک آمار فوق‌العاده دیگر به نام خود ثبت کرد. این مهاجم نروژی حالا در دوران حضورش در لیگ برتر انگلیس موفق شده مقابل ۲۴ تیم از ۲۵ تیمی که برابرشان قرار گرفته، گلزنی کند.

به گزارش فوتبالی، هالند که در این دیدار با ضربه سر روی ارسال آنتوان سمنیو دروازه کاونتری را باز کرد، تعداد حریفانی که در لیگ برتر مقابل آنها گل زده را به ۲۴ تیم رساند؛ آماری که نشان می‌دهد تقریباً هیچ تیمی در فوتبال انگلیس نتوانسته از گزند این مهاجم در امان بماند.

هالند در واقع تا پیش از بازی امروز مقابل کاونتری، برابر ۲۴ حریف در لیگ برتر بازی کرده بود و مقابل ۲۳ تیم گل زده بود؛ تنها تیمی که هنوز نتوانسته بود دروازه‌اش را باز کند، ساندرلند بود. او در دو بازی فصل گذشته مقابل ساندرلند موفق به گلزنی نشد.

گل مقابل کاونتری همچنین برای هالند اهمیت دیگری داشت؛ این گل، ۳۰۰مین گل دوران حرفه‌ای او در سطح باشگاهی بود و بیستمین گل با ضربه سر او در لیگ برتر محسوب می‌شد. 

هالند حالا تنها یک تیم را در میان حریفانی که در لیگ برتر با آنها روبه‌رو شده، در فهرست تیم‌هایی دارد که هنوز مقابلش موفق به گلزنی نشده است؛ آماری که با توجه به سن و روند گلزنی مهاجم سیتی، به نظر می‌رسد دیر یا زود کامل‌تر خواهد شد.