پیشنهاد ساندرلند برای مدافع تاتنهام هاتسپر رد شد

پیشنهاد ساندرلند برای مدافع تاتنهام هاتسپر رد شد

پایگاه خبری فوتبالی - تاتنهام هاتسپر پیشنهاد ساندرلند برای جذب قرضی کوین دانسو را رد کرده است؛ تصمیمی که در شرایط فعلی می‌تواند آینده این مدافع اتریشی را در شمال لندن تغییر دهد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از بی‌بی‌سی، ساندرلند برای انتقال قرضی و یک‌فصلی دانسو وارد مذاکره شد، اما تاتنهام با این پیشنهاد موافقت نکرد و در حال حاضر برنامه باشگاه حفظ این بازیکن در ترکیب تیم است.

ورود بازیکنان جدید به خط دفاعی و تغییرات گسترده در ترکیب تاتنهام باعث شده جایگاه دانسو نسبت به فصل گذشته متزلزل‌تر شود. با این وجود، رد پیشنهاد ساندرلند نشان می‌دهد باشگاه لندنی حاضر نیست او را به‌صورت قرضی از دست بدهد و ترجیح می‌دهد در ادامه فصل از تجربه این مدافع اتریشی استفاده کند.

نکته مهم اینکه پس از شکست ۲ بر ۰ تاتنهام مقابل نیوکاسل، روبرتو دی زربی، سرمربی این تیم، تایید کرد دانسو یکی از بازیکنانی است که تمایل خود را برای جدایی اعلام کرده است. با این حال، سرمربی ایتالیایی تاکید کرده برای جدایی بازیکنان باید راهکاری اقتصادی مناسب برای باشگاه وجود داشته باشد.

بنابراین رد پیشنهاد قرضی ساندرلند الزاما به معنای پایان بحث درباره آینده دانسو نیست و با توجه به نزدیک بودن پایان مهلت نقل‌وانتقالات، احتمال بررسی پیشنهادهای جدید همچنان وجود دارد.