پایگاه خبری فوتبالی- النصر یکی از عجیبترین بازگشتهای فصل جدید لیگ حرفهای عربستان را رقم زد؛ تیمی که از دقیقه ۱۲ با یک بازیکن کمتر بازی میکرد و در نیمه اول با دو گل عقب افتاده بود، در نیمه دوم ورق را کاملاً برگرداند و با نتیجه ۳ بر ۲ الاتفاق را شکست داد.
به گزارش فوتبالی، همهچیز برای الاتفاق عالی پیش میرفت. النصر خیلی زود با اخراج بنتو، دروازهبان برزیلی خود، مجبور شد ۱۰ نفره به بازی ادامه دهد و شرایط برای شاگردان آنگه پوستکوگلو سختتر شد. اتفاق نیز از این برتری استفاده کرد و در نیمه نخست دو بار به گل رسید تا النصر با شکست ۲ بر صفر راهی رختکن شود.
اما داستان نیمه دوم کاملاً متفاوت بود. النصر با وجود یک بازیکن کمتر، فشار خود را افزایش داد و ساديو مانه در دقیقه ۶۰ یکی از گلهای خورده را جبران کرد. تنها چند دقیقه بعد، عبدالله العمری گل تساوی را به ثمر رساند تا بازگشت بزرگ تیم میهمان تکمیل شود.
در ادامه، مانه بار دیگر در دقیقه ۹۰ موفق به گلزنی شد تا النصر در یک کامبک باورنکردنی، نتیجه را از ۲ بر صفر به ۳ بر ۲ تغییر دهد. نکته قابل توجه اینکه این اتفاق در شرایطی رخ داد که النصر بخش عمده مسابقه را با یک بازیکن کمتر پشت سر گذاشته بود.
کریستیانو رونالدو نیز در این مسابقه حضور داشت، اما در بین دو نیمه تعویض شد و نیمه دوم را از روی نیمکت دنبال کرد. گزارشها حاکی از آن است که او هنگام رفتن به رختکن از عملکرد تیم ناراضی بود و از همتیمیهایش تلاش بیشتری میخواست.
این پیروزی برای النصر اهمیت زیادی دارد؛ چراکه تیم پوستکوگلو فصل را با دو برد آغاز کرده بود و حالا با این پیروزی سخت و دراماتیک، شروعی سهبرده و فوقالعاده در لیگ عربستان داشته است.













