نیمکت ۳۴۳ میلیون یورویی رئال مادرید مقابل اسپانیول!

نیمکت ۳۴۳ میلیون یورویی رئال مادرید مقابل اسپانیول!

پایگاه خبری فوتبالی- رئال مادرید در نخستین بازی فصل لالیگا مقابل اسپانیول فقط سه امتیاز به دست نیاورد؛ این مسابقه قدرت عجیب نیمکت کهکشانی‌ها را هم به نمایش گذاشت. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش روزنامه آاس، ارزش بازار ۱۲ بازیکنی که ژوزه مورینیو در دیدار برابر اسپانیول روی نیمکت در اختیار داشت، مجموعا به ۳۴۳.۷ میلیون یورو می‌رسید؛ رقمی که از ارزش کل ترکیب ۱۷ تیم از ۲۰ تیم لالیگا بیشتر است. 

این آمار زمانی جذاب‌تر می‌شود که بدانیم رئال در این مسابقه بازیکنانی مانند مارک کوکوریا، یان دیومانده، براهیم دیاز و آنتونیو رودیگر را روی نیمکت داشت. حتی کارلو اسپی، مهاجم جوانی که در دقایق پایانی وارد زمین شد، در همین فهرست قرار داشت و در نهایت با گل دقیقه ۹۰ خود تبدیل به قهرمان مسابقه شد. 

رئال مادرید در این مسابقه با وجود برتری اولیه، نتوانست اختلاف ایجاد کند و اسپانیول در نیمه نخست بازی را به تساوی کشاند. مورینیو در نیمه دوم دست به تغییرات زد و ورود بازیکنان ذخیره در نهایت نتیجه داد. اسپی تنها حدود ۱۰ دقیقه پس از ورود به زمین، گل پیروزی‌بخش را به ثمر رساند تا اهمیت عمق ترکیب رئال به شکلی کاملاً عملی مشخص شود. 

نکته عجیب‌تر اینکه چند بازیکن سرشناس دیگر حتی در فهرست نیمکت هم حضور نداشتند. اورلین شوامنی، اندریک، رائول آسنسیو، ادر میلیتائو و رودریگو از جمله مهره‌هایی بودند که در اختیار مورینیو قرار نگرفتند. بنابراین ارزش واقعی تمام گزینه‌های رئال حتی از رقم ۳۴۳.۷ میلیون یورو نیز بیشتر است. 

برای مقایسه، ارزش کل ترکیب بسیاری از تیم‌های لالیگا فاصله زیادی با این رقم دارد؛ بر اساس داده‌های ارزش بازار، تنها رئال مادرید، بارسلونا و اتلتیکومادرید ترکیبی گران‌تر از این نیمکت دارند. 

به نظر می‌رسد یکی از بزرگ‌ترین سلاح‌های مورینیو در فصل جدید، نه فقط ستاره‌های داخل زمین، بلکه نیمکتی باشد که می‌تواند تقریبا یک تیم کامل را از نظر ارزش بازار تشکیل دهد.