پایگاه خبری فوتبالی - گاوی به احتمال زیاد در دیدار روز پنجشنبه بارسلونا مقابل اتلتیک بیلبائو حضور نخواهد داشت، اما انتظار میرود این هافبک اسپانیایی بتواند در بازی بعدی مقابل رایو وایکانو به میدان برود.
به گزارش فوتبالی، گاوی در جریان دیدار اخیر بارسلونا برابر الچه در هفته اول سری رقابتهای لالیگا دچار نگرانیهایی از ناحیه زانوی راست شد و به همین دلیل در دقیقه ۴۴ از زمین مسابقه خارج شد. با توجه به سابقه مصدومیت این بازیکن در همین ناحیه، وضعیت او نگرانیهایی را در اردوی آبیواناریها ایجاد کرد.
بررسیهای پزشکی انجامشده خبر خوبی برای بارسلونا به همراه داشت. آزمایشها نشان دادند که مشکل گاوی تنها یک ضربدیدگی در زانوی راست است و برخلاف نگرانیهای اولیه، آسیب جدی یا مصدومیت طولانیمدتی وجود ندارد.
به همین دلیل، کادر فنی بارسلونا احتمالاً برای جلوگیری از هرگونه ریسک، در دیدار پنجشنبه مقابل اتلتیک بیلبائو از گاوی استفاده نخواهد کرد. بارسلونا طبق برنامه رسمی، روز ۲۷ آگوست در خانه میزبان اتلتیک بیلبائو خواهد بود و سپس روز ۳۱ آگوست مقابل رایو وایکانو قرار میگیرد.
هدف اصلی کادر پزشکی و فنی بارسلونا این است که گاوی بدون عجله به شرایط مسابقه بازگردد. در صورتی که روند بهبودی او طبق انتظار پیش برود، احتمال حضور این هافبک اسپانیایی در دیدار مقابل رایو وایکانو بسیار زیاد خواهد بود.

بارسلونا 











