فلیک: رافینیا الگوی تیم است؛ وقتی پرس می‌کند، همه دنبال او می‌روند

فلیک: رافینیا الگوی تیم است؛ وقتی پرس می‌کند، همه دنبال او می‌روند

پایگاه خبری فوتبالی - هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، پس از پیروزی ۵ بر صفر مقابل الچه، درباره عملکرد تیمش، شرایط بالده، مصدومیت گاوی و نقش رافینیا در ترکیب آبی‌واناری‌ها صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، فلیک درباره نگرانی خود در نیمه نخست گفت: “در نیمه اول؟ شما از کجا این را برداشتید؟ من نگران بودم، چون خیلی اوقات توپ را از دست می‌دادیم. در نهایت پیروز شدیم و دروازه‌مان را بسته نگه داشتیم. گل زدن پنج گل به الچه کار خوبی است.”

سرمربی بارسلونا همچنین درباره غیبت آلخاندرو بالده در فهرست تیم و احتمال جدایی او توضیح داد: “نه، من از او نمی‌خواهم که برود. فقط امروز صبح احساس کردم مشکلی وجود دارد. با او صحبت کردم و گفتم در حال حاضر چنین حسی دارم و فکر می‌کنم بهتر است کمی آرامش داشته باشی، افکارت را مرتب کنی و سپس فردا دوباره با هم صحبت کنیم. او هم موافقت کرد. در ذهنش مسائل زیادی وجود دارد و به همین دلیل امروز همراه ما نبود.”

فلیک درباره وضعیت گاوی نیز گفت: “همین الان با گاوی صحبت کردم و او گفت اوضاع خیلی بهتر از چیزی است که انتظار داشت. با این حال، باید منتظر نتایج معاینات پزشکی باشیم. باید تا فردا صبر کنیم تا میزان جدی بودن آسیب‌دیدگی او را بفهمیم. فقط می‌توانم بگویم که آسیب‌دیدگی مربوط به زانو است.”

فلیک همچنین درباره اهمیت نگرش بازیکنان و نقش رافینیا در تیمش گفت: “نگرش هر بازیکنی مهم است. این چیزی است که باید هر روز نشان دهیم. نمی‌توان فقط ۶۰ یا ۹۰ درصد از توان خود را ارائه داد، بلکه باید ۱۰۰ درصد توان را گذاشت. این مهم‌ترین چیز است. وقتی این را در تمرینات نشان می‌دهیم، عالی است. رافینیا برای من بازیکنی است که نمونه خوبی از تلاش، پیشرفت و همچنین شروع پرس است. وقتی او این کار را انجام می‌دهد، سایر بازیکنان نیز از او پیروی می‌کنند و این عالی است. برای من، رافینیا یک رهبر است.”

فلیک در پایان با وجود رضایت از نتیجه ۵ بر صفر، نشان داد که هنوز از برخی جنبه‌های عملکرد تیم کاملاً راضی نیست. بارسلونا با وجود پنج بار گلزنی و ثبت کلین‌شیت، در دقایقی از نیمه نخست توپ‌های زیادی را از دست داد و فلیک انتظار دارد شاگردانش در ادامه فصل در حفظ توپ و کنترل جریان بازی عملکرد بهتری داشته باشند.