پایگاه خبری فوتبالی- حمید مطهری در نشست خبری پیش از دیدار با صنعتنفت آبادان شرکت کرد.
به گزارش فوتبالی، حمید مطهری یکشنبه اول شهریور در نشست خبری پیش از بازی با نفت آبادان، اظهارکرد: "خوزستان واقعا ریشه در فوتبال ایران دارد و چندین دهه مهد فوتبال کشور بوده و بازیکنان زیادی به تیم ملی تحویل داده است. باتوجه به استعدادهای جنوب، بازیکنان زیادی در تیم ملی داشته است."
او ادامه داد: "خوشحالم تیم دوست داشتنی نفت به لیگ برتر صعود کرد و اکنون در شهر آبادان هستم. نفت دارای یک کادرفنی جوان و بسیار خوب است و امیدوارم بازی فردا زیبا تماشاگر پسند باشد. خود من هم به فوتبال رو به جلو و شناور علاقهمند هستم ضمن اینکه فلسفه تیم نفت هم همین است."
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: "در بازیهای گذشته ما کمی بدشانسی آوردیم و مسائل داوری هم وجود داشته است ضمن اینکه از نظر فنی سطحمان هم پایین بود. باید فردا تا آخرین لحظه جنگجو باشیم و شرایط ما را از نظر تمرکزی و اشتیاق به بازی و کسب امتیاز بالا ببریم."
مطهری با بیان اینکه همیشه نسبت به هواداران آبادانی حس خوبی داشتهام و آنها مثل هواداران فولاد پرشور هستند، ادامه داد: "زمانی که نفت آبادان سقوط کرد از این موضوع بسیار ناراحت شدم زیرا معتقدم هویت مردم آبادان این تیم است."
او همچنین عنوان کرد: "در بازیهایی که به عنوان سرمربی روی نیمکت فولاد بودهام تمام بازیهای ما رو به جلو بوده است و به دنبال این هستیم که ابتدا فوتبال خوب ارائه دهیم و در کنار آن به امتیاز کامل برسیم."
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان درباره وضعیت زمین چمن ورزشگاه شهدای فولاد گفت: "پس از شش ماه که زمین چمن را دیدم انتظارم از وضعیت آن خیلی بیشتر بود. فوتبال ما به صورتی است که روی زمین بازی میکنیم. به هر حال کیفیت زمین چمن ورزشگاه شهدای فولاد آن کیفیت مد نظر من را ندارد و این این وضعیت در بازی با شمس آذر کاملاً مشهود است و خودم هم از باشگاه گلایه کردم که چرا باید وضعیت زمین به این شکل باشد. این زمین کشش لازم را برای انجام بازیهای زیاد ندارد. قبلاً در این زمین حتی تمرین هم میشد ولی من حتی تمرینات تیمم را در این زمین برگزار نمیکنم و شاید اگر در خانه بازی داشته باشیم تنها یک جلسه در این زمین تمرین کنیم."
او بیان کرد: "آرزوی من این است کیفیت زمین چمن تمام ورزشگاههای کشور خوب باشد تا بتوانیم یک فوتبال قابل قبول ارائه دهیم که در نهایت هواداران لذت ببرند."
مطهری گفت: "دربیهای خوزستان همیشه حساسیت خود را دارد اما در نهایت آن رفاقت و جذابیت بازی باقی خواهد ماند. به هر حال امیدوارم بازی فردا رو به جلو و دلنشین برای هواداران باشد."
او در پاسخ به سوالی درباره وضعیت رامین رضاییان خاطرنشان کرد: "فکر میکنم در این مدت به اندازه کافی درباره رامین صحبت کردهام. به نظرم باید اجازه دهیم او در کمال آرامش کار کند تا به تیمش کمک کند. وضعیت او فردا مشخص خواهد شد."
مطهری ادامه داد: "در حال حاضر دو بازیکن ما همراه تیم ملی امید هستند و آنها را در اختیار نداریم. در ابتدای صحبتهایم اشاره داشتم که خوزستان مهد فوتبال ایران بوده است و از اینکه بتوانیم به تیم ملی کمک کنیم لذت میبریم و این باعث افتخار است. درست است در ادامه بازیها از نداشتن بازیکنانمان متضرر میشویم ولی در این مدت همیشه تلاش کردم جوانان را وارد چرخه فوتبال کنم و فکر میکنم حدود ۱۴ ۱۵ بازیکن بومی و جوان وارد تیم اصلی فولاد کردهام و این باعث افتخار من است. از اینکه این بازیکنان بومی و جوان را در مسیر درست قرار دهم لذت میبرم."













