پایگاه خبری فوتبالی - دو تیم اینتر و مونتزا، در چارچوب رقابتی از هفته اول رقابتهای سری آ ایتالیا، از ساعت ۲۰:۰۰ به وقت تهران و در ورزشگاه جوزپه مهآتزا شهر میلان، به مصاف یکدیگر رفتند.
به گزارش فوتبالی، تیم اینتر بهعنوان مدافع عنوان قهرمانی لیگ ایتالیا، موفق شد اولین گام را محکم بردارد و شاگردان کیوو در هفته نخست یک جشنواره گل برگزار کردند.
شرح گلها
- گل اول اینتر به مونتزا (چالهاناوغلو در دقیقه ۶)
هاکان چالهاناوغلو، موفق شد با یک ضربه از راه دور مهلک، توپ را به تور دروازه پیتزینیاچو بچسباند و تبدیل به اولین گلزن نراتزوری در فصل جدید مسابقات سری آ شود.
- گل اول مونتزا به اینتر (وارلا در دقیقه ۲۹)
بازیکنان تیم میهمان تمام تلاش خود را برای فرار از شکست به کار گرفتند و سرانجام مهاجم ۲۱ ساله و پرتغالی تیم یوریچ، یعنی گیلرمو وارلا، موفق شد دروازه اینتر را به زیبایی باز کند.
- گل دوم اینتر به مونتزا (زیلینسکی در دقیقه ۴۸)
در همان ابتدای نیمه مربیان، تیم کیوو فشار را روی دروازه مونتزا بالا برد و پیوتر زیلینسکی، هافبک لهستانی این تیم، موفق شد ریباند ضربه فدریکو دیمارکو را وارد دروازه حریف کند؛ بدینترتیب اینتر باز هم از مونتزا پیش افتاد.
- گل سوم اینتر به مونتزا (اسپوزیتو در دقیقه ۵۵)
تنها دقایقی پس از گل زیلینسکی، اندی دیوف یک حرکت را از سمت راست ترتیب داد و با یک پاس کاتبک توپ را به فرانچسکو پیو اسپوزیتو رساند، این مهاجم جوان هم با یک ضربه رباح ماجری دروازه پیتزینیاچو را برای بار سوم باز کرد.
- گل چهارم اینتر به مونتزا (بیسک در دقیقه ۶۳)
مدافع پیشتاخته اینتر، یان بیسک، موفق شد توپی که اسپوزیتو پشت به دروازه برای او کاشته بود را با یک ضربه محکم پای چپ وارد دروازه حریف کند و اختلاف را به ۳ گل برساند.
نکات و حواشی مسابقه:
- اندی دیوف، هافبک فرانسوی اینتر که پس از جدایی دنزل دومفریس به پست وینگبک راست منتقل شده، موفق شد در اولین مسابقه رسمیاش در این پست، دو پاس گل به همتیمیهای خود برساند و خیال هواداران تیمش را از جای خالی مدافع هلندی راحت کند.
- فرانچسکو پیو اسپوزیتو، مهاجم ۲۱ ساله تیم ملی ایتالیا که طی مسابقات فصل گذشته اغلب بهعنوان یار تعویضی برای اینتر به میدان رفته بود، در شب نیمکتنشینی مارکوس تورام، موفق شد عملکرد درخشانی را از خود به نمایش بگذارد و با ثبت ۱ گل و ۱ پاس گل، شروعی طوفانی در مسابقات این فصل داشته باشد.













