جان تری: چلسی می‌تواند بعد از پنج بازی در صدر جدول لیگ برتر باشد!

جان تری: چلسی می‌تواند بعد از پنج بازی در صدر جدول لیگ برتر باشد!

پایگاه خبری فوتبالی - جان تری، اسطوره و کاپیتان سابق چلسی، به آغاز کار ژابی آلونسو روی نیمکت این تیم خوش‌بین است و انتظار دارد آبی‌های لندن فصل ۲۰۲۶/۲۷ را قدرتمند آغاز کنند. تری معتقد است چلسی می‌تواند در پنج مسابقه ابتدایی خود سه یا چهار پیروزی به دست آورد و حتی در پایان این بازه در صدر جدول قرار بگیرد.

به گزارش فوتبالی، تری درباره نخستین بازی آلونسو گفت: “واقعاً می‌خواهم او کارش را با پیروزی آغاز کند. می‌خواهم اولین بازی‌اش را ببرد.”

اسطوره چلسی برای توضیح اهمیت شروع قدرتمند، به بازگشت ژوزه مورینیو در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت در نخستین بازی خارج از خانه مقابل برنلی، چلسی ابتدا یک بر صفر عقب افتاد اما در ادامه با پاس فوق‌العاده سسک فابرگاس و گل آندره شورله، ورق برگشت و تیم به پیروزی رسید. به گفته تری، از همان لحظه می‌شد احساس کرد اتفاق مهمی در حال شکل گرفتن است.

تری در ادامه درباره شرایط چلسی تحت هدایت آلونسو گفت: “به نظرم تنها چیزی که می‌توانید احساس کنید، هیجان است. با نگاهی به پنج بازی اول، انتظار دارم سه یا چهار برد و شاید دو تساوی داشته باشیم. پیش‌بینی من این است که چلسی بعد از پنج بازی در صدر جدول لیگ باشد.”

چلسی فصل جدید را با هدایت آلونسو آغاز می‌کند و نخستین مسابقه این تیم برابر فولام خواهد بود؛ دیداری که نخستین آزمون رسمی سرمربی اسپانیایی روی نیمکت آبی‌ها محسوب می‌شود. تری همچنین پیش‌تر حمایت خود را از انتخاب آلونسو نشان داده و حالا با این پیش‌بینی، انتظارات از سرمربی جدید چلسی را بیش از پیش افزایش داده است.