واکنش سپاهان به انتشار صورت‌های مالی؛ دروغ است!

واکنش سپاهان به انتشار صورت‌های مالی؛ دروغ است!

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه سپاهان در واکنش به انتشار صورت‌های مالی سال گذشته خود واکنش نشان داد.

به گزارش فوتبالی، روز گذشته در خبری آمده بود که باشگاه سپاهان در سال مالی گذشته بیش از ۳۰۵ میلیارد تومان زیان خالص داشته و این رقم در شرایطی ثبت شده که باشگاه در سال منتهی به خرداد ۱۴۰۳ بیش از ۱۴ میلیارد تومان سود کرده بود. طبق نوشته ایسنا زبان انباشته سپاهان در پایان خرداد ۱۴۰۴ به بیش از ۲۳۶ میلیارد تومان رسیده است.

البته پیش از این باشگاه سپاهان رسما از پرداخت تمامی بدهی‌های خود خبر داده و اعلام کرده بود که این باشگاه بدون بدهی فصل جدید را آغاز خواهد کرد.

حالا در پی انتشار صورت‌های مالی سپاهان، این باشگاه در حسابش در شبکه اجتماعی ایکس ( توییتر) به این موضوع واکنش نشان داده که متن باشگاه سپاهان در ادامه آمده است: 

"اولا گزارش‌های منتشر شده در خصوص صورت‌های مالی باشگاه مربوط به دوره مدیریت قبلی و سال منتهی به خرداد ۱۴۰۴ بوده است‌. دوما در دوره جدید با اصلاحات انجام شده علاوه بر پرداخت بدهی‌ها، پس از سال‌ها باشگاه بدون بدهی وارد سال مالی جدید شده است."


تصویر خبر