دروازه‌بان‌های تیم ملی کلین شیت کردند

دروازه‌بان‌های تیم ملی کلین شیت کردند

پایگاه خبری فوتبالی- در هفته اول رقابت‌های لیگ برتر هر چهار مدعی سنتی پیروز شدند و هر چهار دروازه‌بان ملی پوش کلین شیت کردند.

به گزارش فوتبالی، در هفته اول رقابت‌های لیگ برتر سپاهان و پرسپولیس بازی‌های بیرون از خانه خود را با اختلاف دو گل بردند و استقلال هم مس شهر بابک را گلباران کرد ضمن اینکه تراکتور در تبریز با دو گل از سد پیکان گذشت تا هر ۴ مدعی سنتی لیگ برتر در هفته اول برنده شده باشند

نکته جالب اینکه هر چهار دروازه‌بان تیم ملی یعنی علیرضا بیرانوند، سید حسین حسینی، پیام نیازمند و محمد خلیفه در هفته اول کلین شیت کرده و دروازه خود را بسته نگه داشتند.

امسال قطعاً رقابت این چهار دروازه‌بان جذاب خواهد بود. فصل گذشته نیازمند روزهای خوبی را سپری نکرد اما امسال امیدوار است با درخشش در درون دروازه پرسپولیس حتی در جام ملت‌های آسیا فیکس باشد. هرچند که در رقابت با بیرانوند اصلاً کار راحتی ندارد و بیرو همچنان دروازه‌بان شماره یک قلعه نویی محسوب می‌شود.

حسینی هم اگر آماده باشد خیال محرم نویدکیا از دروازه سپاهان راحت خواهد شد. محمد خلیفه هم که قرار بود دروازه‌بان استقلال باشد به آلومینیوم اراک برگشته است اما برای درخشش دوباره و حضور در دروازه استقلال سرشار از انگیزه است.

استقلالی‌ها البته همچنان نیم نگاهی به آنتونیو آدان هم دارند اما فعلاً حبیب فرعباسی دروازه‌بان اول این تیم است و با ادامه همین روند احتمالاً در دربی تهران هم او دروازه آبی‌ها قرار خواهد گرفت. جالب اینکه فرعباسی هم در هفته اول کلین شیت کرد.