شوک بزرگ به فنرباغچه در هفته اول؛ کامبک تازه‌وارد سوپرلیگ مقابل تیم کارتال

شوک بزرگ به فنرباغچه در هفته اول؛ کامبک تازه‌وارد سوپرلیگ مقابل تیم کارتال

پایگاه خبری فوتبالی - فنرباغچه فصل جدید سوپرلیگ ترکیه را با شکستی غیرمنتظره آغاز کرد و در خانه گنجلربیرلیگی، تیم تازه‌صعودکرده این رقابت‌ها، با نتیجه ۲-۱ شکست خورد.

به گزارش فوتبالی، تیم اسماعیل کارتال شروع بهتری داشت و پس از چند حمله، در دقیقه ۱۳ توسط اندرسون تالیسکا به گل رسید. مهاجم برزیلی روی ارسال زمینی از سمت چپ و از فاصله نزدیک دروازه میزبان را باز کرد تا فنرباغچه خیلی زود پیش بیفتد. گنجلربیرلیگی اما تسلیم نشد و در دقیقه ۳۷ روی یک ضدحمله سریع به گل تساوی رسید. فرانکو تونگیا با ضربه‌ای دقیق این حمله را تکمیل کرد. فنرباغچه پیش از پایان نیمه نخست فرصت داشت دوباره پیش بیفتد، اما ضربه سر تالیسکا به تیر افقی برخورد کرد.

فشار فنرباغچه در نیمه دوم نیز ادامه داشت، اما این میزبان بود که در دقیقه ۵۶ کامبک خود را کامل کرد. ارسال عبدالرحیم دورسون از سمت چپ با ضربه سر اوغولجان اولگون همراه شد تا گنجلربیرلیگی ۲ بر یک پیش بیفتد. فنرباغچه در ادامه تقریباً تمام توان خود را برای فرار از شکست به کار گرفت. تالیسکا چند فرصت دیگر را از دست داد و ودات موریقی، میلان اشکرینیار و میسون گرینوود نیز نتوانستند از موقعیت‌های خود استفاده کنند.

در نهایت مقاومت خط دفاعی گنجلربیرلیگی نتیجه داد تا این تیم در نخستین هفته پس از بازگشت به سوپرلیگ، یکی از بزرگ‌ترین شگفتی‌های هفته را رقم بزند و فنرباغچه را با شکست ۲ بر یک بدرقه کند.