آلوز از نظر خودش و وکیلش محروم نیست!

آلوز از نظر خودش و وکیلش محروم نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- ریکاردو آلوز معتقد است محرومیتش از ۹ اسفند سال قبل شروع شده و به زودی می‌تواند برای سپاهان به میدان برود.

به گزارش فوتبالی، ریکاردو آلوز که تابستان سال گذشته پس از فسخ قراردادش از تراکتور به سپاهان پیوست، با شکایت تی‌تی‌ها مواجه شد و در ادامه پرونده به پرداخت مبلغی سنگین به تیم سابقش و همچنین چهار ماه محرومیت از حضور در مسابقات رسمی محکوم شد.

با این وجود هنوز درباره زمان آغاز و نحوه محاسبه این محرومیت ابهام وجود دارد. موضوعی که باعث شده وضعیت این هافبک پرتغالی برای شروع فصل جدید سپاهان مشخص نباشد.

با توجه به اینکه لیگ برتر ایران از روز ۹ اسفند سال گذشته به دلیل شرایط جنگی متوقف شد، یکی از برداشت‌ها این است که محرومیت آلوز در فاصله پایان فصل گذشته تا شروع فصل جدید سپری نشده و بنابراین باید از آغاز لیگ بیست‌وششم محاسبه شود. بر اساس این تفسیر آلوز تا آذرماه و عملاً تا نیم‌فصل نخست لیگ امکان همراهی سپاهان را نخواهد داشت.

اما حالا معاون ارتباطات سپاهان از وجود تفسیر دیگری درباره این محرومیت خبر داده است. امین کریمیان در این خصوص گفت که خود آلوز و وکیلش اعتقاد دیگری دارند و معتقدند محرومیت این بازیکن باید از آخرین مسابقه رسمی او محاسبه شود.

کریمیان که با برنامه" پشت خط"  فوتبالی صحبت کرده بود، در توضیح این موضوع عنوان کرد: «آقای آلوز با ما قرارداد دارد و چند بحث مختلف درباره محرومیتش وجود دارد و خودش و وکیلش نظر دیگری دارند. اعتقاد دارند محرومیت از روز آخری که در لیگ بازی کرده یعنی اوایل اسفند شروع شده و تا روزی که به صورت رسمی اعلام شده لیگ خاتمه پیدا کرده یعنی روز ۲۵ خرداد و این مدت در میزان محرومیتش لحاظ می‌شود.»

به این ترتیب هنوز مشخص نیست محرومیت چهارماهه آلوز دقیقاً از چه تاریخی محاسبه خواهد شد و آیا او بخش قابل توجهی از نیم‌فصل نخست را از دست می‌دهد یا مدت سپری‌شده از پایان فصل گذشته در محرومیت او لحاظ خواهد شد.

معاون ارتباطات سپاهان همچنین تأکید کرده که رأی قطعی در این خصوص هنوز صادر نشده و در ادامه درباره وضعیت فعلی آلوز گفت: «ما منتظریم ببینیم تکلیف محرومیتش چه می‌شود و با ما قرارداد دارد. در کنار تیم نیست و هنوز نیامده و تعیین تکلیف که شود، می‌آید.»

بنابراین فعلاً حضور یا غیبت آلوز در ماه‌های ابتدایی فصل برای سپاهان قطعی نیست و همه چیز به تصمیم نهایی درباره نحوه اجرای محرومیت این بازیکن بستگی دارد. محرومیتی که اگر از ابتدای لیگ محاسبه شود، می‌تواند یکی از مهم‌ترین غیبت‌های سپاهان تا نیم‌فصل باشد.