پایگاه خبری فوتبالی- سعید واسعی که با موافقت محرم نویدکیا در تمرینات سپاهان حضور دارد، در انتظار تصمیم نهایی این مربی برای پیوستن به جمع زردپوشان است.
به گزارش فوتبالی، سعید واسعی، هافبک سابق مس رفسنجان، از هفته گذشته در تمرینات سپاهان شرکت کرده و زیر نظر محرم نویدکیا تمرین خود را پیگیری میکند. این بازیکن پیش از این در مس رفسنجان شاگرد نویدکیا بوده است.
کادر فنی سپاهان در حال بررسی شرایط فنی واسعی و عملکرد او در تمرینات است و قرار است پس از این ارزیابی، نویدکیا درباره جذب این بازیکن تصمیمگیری کند.
در صورتی که سرمربی سپاهان با حضور واسعی موافقت کند، مذاکرات برای عقد قرارداد و نهایی شدن انتقال او به این تیم انجام خواهد شد. در حال حاضر آینده این هافبک مشخص نیست و واسعی باید تا اعلام نظر نهایی نویدکیا منتظر بماند.













