پایگاه خبری فوتبالی- قرارداد هافبک تیم فوتبال پیکان تمدید شد.
به گزارش فوتبالی، در ادامه برنامهریزی برای حفظ شاکله اصلی تیم، قرارداد فرشید باقری پس از توافق با مدیریت باشگاه پیکان تمدید شد تا این بازیکن، فصل جدید هم در ترکیب تیم صنعتی تهران حضور داشته باشد.
باقری که در نیمفصل گذشته به جمع خودروسازان پیوست، با تجربه سالها حضور در سطح نخست فوتبال ایران، یکی از مهرههای باتجربه پیکان به شمار میرود.
او سابقه بازی در تیمهای استقلال تهران، گلگهر سیرجان، فولاد خوزستان، مس رفسنجان و همچنین حضور در فوتبال عراق را دارد و طی سالهای اخیر همواره یکی از هافبکهای شناختهشده لیگ برتر بوده است.
باشگاه پیکان در این مورد اعلام کرد؛ تمدید قرارداد این بازیکن در راستای حفظ انسجام فنی تیم و بهرهگیری از تجربه او در کنار سایر نفرات انجام شده و کادر فنی امیدوار است با تداوم حضور باقری، خط میانی پیکان در فصل جدید از ثبات و کیفیت بیشتری برخوردار باشد.














