رسمی؛ پیروز قربانی سرمربی آلومینیوم اراک شد (عکس)

رسمی؛ پیروز قربانی سرمربی آلومینیوم اراک شد (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی فصل گذشته فجر سپاسی، جانشین مجتبی حسینی در تیم آلومینیوم اراک شد.

به گزارش فوتبالی، پیروز قربانی که طی دو فصل اخیر هدایت تیم فجر شهید سپاسی شیراز را برعهده داشت و عملکرد موفقی روی نیمکت این تیم ارائه کرده بود، پس از مذاکرات مثبت با محمد محمدی، سرپرست مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک، به‌عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب شد.

قربانی که ازجمله چهره‌های شاخص در فوتبال ایران به شمار می‌رود و تجربه هدایت تیم‌های فجر سپاسی، نفت و گاز گچساران، شهرداری آستارا، رایکا بابل و سردار بوکان را در کارنامه دارد و علاوه بر آن در کادر فنی تیم‌های سایپا و راه‌آهن نیز سابقه فعالیت داشته، اکنون به‌عنوان سرمربی جدید آلومینیوم اراک معرفی شد.

وی در فصل ۰۴-۱۴۰۳ توانست فجر را به قهرمانی در لیگ دسته اول فوتبال ایران برساند و در فصل اخیر یکی از تیم‌های شگفتی‌ساز را داشت که جایگاه هشتم جدول را کسب کرد.

تصویر خبر

قربانی که از جمله ملی‌پوشان پیشین فوتبال ایران است و سابقه کاپیتانی و بازی در استقلال، مس کرمان، سایپا، راه‌آهن و صبای قم را در کارنامه دارد، ششمین باشگاه مختلف خود در عرصه سرمربیگری را با حضور در آلومینیوم اراک تجربه خواهد کرد.