اولین جام صیادمنش؛ تکیه بر تخت پادشاهی فوتبال لهستان!

اولین جام صیادمنش؛ تکیه بر تخت پادشاهی فوتبال لهستان!

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه لخ‌پوزنان بر تخت پادشاهی فوتبال لهستان تکیه زده و فعلا جایگاه خود را به تیم دیگری نمی‌دهد.

به گزارش فوتبالی، لخ‌پوزنان در فصل گذشته لیگ لهستان با حضور علی قلی‌زاده به عنوان قهرمانی دست پیدا کرد. قلی‌زاده در چند هفته پایانی به علت مصدومیت از ترکیب این تیم دور بود اما به هرجهت لخ‌پوزنان به قهرمانی رسید. مدیران لخ‌پوزنان ضمن تمدید قرارداد علی قلی‌زاده با اللهیار صیادمنش هم به توافق رسیدند و اللهیار در این فصل با پیراهن لخ‌پوزنان در مستطیل سبز حضور خواهد داشت.

لخ‌پوزنان شب گذشته در سوپرکاپ فوتبال لهستان به مصاف گورنیک رفت و این تیم را با نتیجه سه بر یک شکست داد. اللهیار صیادمنش از دقیقه 79 برای لخ‌پوزنان به میدان رفت و درنهایت اولین جام خود با این تیم را به دست آورد.

گفتنی است علی قلی‌زاده هنوز دوران ریکاوری خود را پشت سر می‌گذارد و احتمالا تا نیم‌فصل در دسترس باشگاه لهستانی نخواهد بود.