پاسخ پپ به تمام تردیدها؛ گفتند بدون مسی، ژاوی و اینیستا موفق نمی‌شوی

پاسخ پپ به تمام تردیدها؛ گفتند بدون مسی، ژاوی و اینیستا موفق نمی‌شوی

پایگاه خبری فوتبالی - پپ گواردیولا در یک گفت‌وگوی جدید درباره دوران پرافتخار خود در بارسلونا، بایرن مونیخ و منچسترسیتی صحبت کرد و از انگیزه‌ای گفت که باعث شد بار دیگر توانایی‌هایش را به منتقدان ثابت کند.

به گزارش فوتبالی، گواردیولا درباره انتقادهایی که در سال‌های ابتدایی مربیگری‌اش مطرح می‌شد، گفت: “وقتی در آلمان بودم، همه می‌گفتند موفقیت من به خاطر مسی، ژاوی و اینیستا بوده است. من هم گفتم: “باشه.” بعد گفتند در انگلیس نمی‌توانی همان موفقیت را تکرار کنی، باز هم گفتم: “باشه.” سپس به منچسترسیتی رفتم و وقتی توانستم خلاف این حرف‌ها را ثابت کنم، احساس کردم کارم تمام شده است.”

سرمربی اسپانیایی همچنین درباره علاقه‌اش به دنبال کردن بازی‌های منچسترسیتی پس از جدایی گفت: “حتماً بازی‌های سیتی را می‌بینم. منچسترسیتی قلب من است. البته اگر مثلاً در حفره چهاردهم زمین گلف باشم، اول چهار حفره باقی‌مانده را تمام می‌کنم و بعد بازی را تماشا می‌کنم!”

گواردیولا درباره دلیل جدایی از سیتی نیز توضیح داد: “بعد از ۱۰ سال زندگی با همان شیوه و همان روال، شرایط شبیه این است که هر روز ماکارونی بخورید. می‌توانید این کار را ادامه دهید؟ خب، من هم نمی‌توانستم.”

گواردیولا پس از یک دهه حضور روی نیمکت منچسترسیتی، با کسب افتخارات بزرگی از جمله چندین قهرمانی لیگ برتر، لیگ قهرمانان اروپا و سه‌گانه تاریخی ۲۰۲۳، تصمیم گرفت به همکاری طولانی‌مدت خود با این باشگاه پایان دهد.