کهریزی: امیدوارم در ناگویا نتایج خوبی را کسب کنیم

کهریزی: امیدوارم در ناگویا نتایج خوبی را کسب کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن تیم امید گفت: امیدوارم با ادامه ارائه بازی‌های خوب، ابتدا در بازی‌های آسیایی ناگویا نتایجی در شأن فوتبال ایران کسب کنیم.

 

به گزارش فوتبالی، عباس کهریزی بازیکن تیم امید ایران، در جریان اردوی آماده‌سازی این تیم در کایسری ترکیه درباره شرایط اردو اظهار داشت: خدا را شکر شرایط بسیار خوبی بر تیم حاکم است. امکانات مناسبی در اردوی اخیر در اختیار تیم قرار گرفته و داشتن پرواز اختصاصی و همچنین برگزاری بازی‌های تدارکاتی با تیم‌هایی مانند کایسری‌اسپور، کمک می‌کند تا در فاصله کمتر از ۴۰ روز تا آغاز بازی‌های آسیایی ناگویا، نقاط ضعف و قوت خود را بهتر ارزیابی و شناسایی کنیم.

وی در ادامه عنوان داشت: بهار امسال فصل متفاوتی برای فوتبال ایران بود، چون چند ماه از شرایط عادی مسابقات و تمرینات دور بودیم. خوشحالیم که تمرینات تیم امید آغاز شد و ما بازیکنان توانستیم زیر نظر آقای حسین عبدی دوباره در کنار هم کار کنیم و به آمادگی لازم برسیم.

کهریزی درباره حضور حسین عبدی در رأس کادر فنی تیم امید گفت: من از زمان حضور در تیم ملی جوانان توسط آقای عبدی به اردوهای ملی دعوت شدم و خوشحالم که بار دیگر فرصت همکاری با ایشان را دارم. فلسفه فنی ایشان و توجه ویژه‌ای که به جزییات دارند، باعث می‌شود بازیکنان حتی در همین اردوهای ملی از نظر فنی و ذهنی به بلوغ و پیشرفت برسند.

بازیکن تیم امید ایران در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه تیم بسیار خوبی در اختیار داریم و بازیکنان باکیفیتی در این جمع حضور دارند. مهم‌تر از همه، اتحاد و همدلی مثال‌زدنی میان اعضای تیم است که شرایط بسیار مناسبی را برای موفقیت فراهم کرده است. امیدوارم با ادامه این روند و ارائه بازی‌های خوب، ابتدا در بازی‌های آسیایی ناگویا نتایجی در شأن فوتبال ایران کسب کنیم و دل مردم را شاد کنیم و سپس با همین انسجام، در مسیر صعود به المپیک ۲۰۲۸ به هدف بزرگ‌مان برسیم.